Dolar 34,2714
%0.09
Euro 37,6573
%0.15
Altın 2.910,320
%0.02
Bist-100 9.121,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını 2 günlük iznin ardından, bugün akşam Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Teknik...

  • Ege Postası
  • 17.10.2013 - 01:11
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını 2 günlük iznin ardından, bugün akşam Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan ve 1 saat 30 dakika süren çalışma basına kapalı gerçekleştirildi. Antrenman öncesinde bir araya gelen teknik heyet, oyuncular ve personel bayramlaştı.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Milli takımlarında görev alamayan ve 45 dakikadan az süre sahada yer alan oyuncular çalışmalara katılırken, diğer milli oyuncular ise antrenmanı rejenarasyon çalışması ile tamamladı.

Milli takımdan dönen Mehmet Topal’ın sağ arka alt adelesindeki zarda kanama ve kısmi yırtık tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başladı. Bruno Alves ile Raul Meireles ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.