Dolar 32,5334
%0.06
Euro 34,9557
%-0.05
Altın 2.435,940
%0.01
Bist-100 10.446,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ferdi Tayfur, dördüncü kitabına hazırlanıyor

Ferdi Tayfur, dördüncü kitabına hazırlanıyor

Arabesk müziğinin ünlü sesi Ferdi Tayfur, dördüncü kitabının hazırlıklarına başladığını söyledi.Ünlü sanatçı, memleketi Adana'da, yeğeninin kuaför salonunun açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzun bir süredir...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 14:23
Arabesk müziğinin ünlü sesi Ferdi Tayfur, dördüncü kitabının hazırlıklarına başladığını söyledi.

Ünlü sanatçı, memleketi Adana'da, yeğeninin kuaför salonunun açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzun bir süredir sahnelere çıkmayan, kitaplarına ağırlık veren Tayfur, kitap satışlarının da iyi gittiğini belirterek, gösterilen ilgiye teşekkür etti. 'Yağmur Durunca', 'Şekerci Çıkağı' ve 'Bir Zamanlar Ağaçtım'ın ardından dördüncü kitabının hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten Tayfur, kısa süre sonra yeni kitabının piyasaya çıkacağını söyledi.

Ünlü sanatçı, açılış sırasında yaşanan izdihamı aşarak kucağında çocuğu ve nüfus cüzdanı ile gelen bir hayranının fotoğraf çektirme isteğini kırmadı. Ferdi Tayfur, Mehmet Değirmen adlı hayranının oğlunun adı adının Ferdi Tayfur olduğunu görünce, “Böylesi sevgiler kolay elde edilmiyor. Ben bu sevgi için yıllarımı verdim. 1970'lerden beri şarkılarımla onların arasındayım. Ne mutlu bana ki bunca sevenim var, hepsine teşekkür ediyorum.'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.