Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Filenin sultanları Bayraklı’da yetişiyor

Filenin sultanları Bayraklı’da yetişiyor

Bayraklı Belediyesi spora ve sporculara yatırımlar yaparken geleceğin sporcularını da yetiştiriyor. Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor salonunda Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Voleybol Spor Okullarında kurs gören 220 genç filenin sultanı olmak için ter döküyor.

  • Ege Postası
  • 11.09.2015 - 10:16
İZMİR- Profesyonel voleybolcular yetiştirerek marka haline gelmeyi amaçlayan Bayraklı Belediyesi Voleybol Spor Okulları çalışmalarını aralıksız sürüyor. Her geçen gün yoğun ilgi gören voleybol kursunda antrenör eşliğinde eğitim alan 7-16 yaş arasındaki 220 öğrenci filenin sultanları olabilmek için ter döküyor. Filenin sultanları arasında yer almak isteyen ve bu spor dalına gönül veren 7-16 yaş arasındaki çocuklar kayıt yaptırmak için Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün 0232 371 60 67 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabiliyor.

SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Bayraklı’da spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “İlçemize yakışan Şehit Ümit Boz ve Doğançay’da ki spor tesisi projesini hayata geçirdik. Son olarak da Mustafa Kemal Atatürk Spor salonunu hizmete girdi. Bu tesislerin dışında kültür merkezlerimizdeki salonlarda farklı spor dallarında kurslarımız sürüyor. Buralarda geleceğin sporcularını yetiştirerek onların başarılarına katkı koymak ve Bayraklı’yı temsil ettiğini görmek bizleri onurlandırır. Bayraklı Belediyesi olarak Spora ve sporculara verdiğimiz desteği sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.