Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Farklılıklarımız en büyük zenginliğimiz

Farklılıklarımız en büyük zenginliğimiz

Yeni atanan Konak Kaymakamı Mustafa Çek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Konak’ın küçük bir Türkiye olduğunu belirterek; “Biz bu kültürel farklılıkları zenginliğimiz olarak görüyoruz” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.09.2015 - 09:57
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, son yayınlanan Mülki İdare Kararnamesi ile İstanbul Vali Yardımcılığına getirilen Ahmet Önal’dan boşalan Konak Kaymakamlığına atanan Mustafa Çek’i makamında ziyaret etti. Uzun yıllar İstanbul’da Ümraniye Kaymakamı olarak görev yapan Çek’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Pekdaş, belediye olarak yürüttükleri projeler hakkında bilgilendirme yaptı. Halka hizmet için her türlü işbirliği ve ortak çalışmaya hazır olduklarını söyleyen Pekdaş, “Konak İzmir’in merkez ilçesi ancak yüz ölçümü bakımından en küçük ilçelerinden biri. Toplam 24 kilometrekare bir alanız ama bu dar alanda çok zengin bir tarih ve kültüre sahibiz. Hem geçmişten gelen hem de Anadolu’nun farklı yerlerinden göçlerle oluşmuş zengin bir kültürümüz var. Konak’ta adeta küçük bir Türkiye mozaiği taşıyor. Biz bu kültürel farklılıkları zenginliğimiz olarak görüyoruz. Bu mozaik bizim birleştirici unsurumuz” diye konuştu.

ÖNCELİK HALKIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ
Konak’ın İzmir’in merkez ilçesi olmasına rağmen geçmişten kalan pek çok birikmiş sorunun da olduğunu dile getiren Başkan Pekdaş, “Yapılacak çok işimiz var. Seçilmiş ev sahibi olarak tüm kamu yöneticilerine daha sık bir araya gelme davetinde bulunuyorum. Kamu kurumları arasında koordinasyon ve işbirliğinin artmasını sağlayacak güçlü bir birlikteliğe ihtiyaç var. Konak Belediyesi olarak ilçemizi ilgilendiren her konuda işbirliği ve ortak çalışmaya hazırız. Yeter ki hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet edelim” dedi. Konak Kaymakamı Mustafa Çek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’nin birçok farklı ilinde görev yaptığını anlatan Çek, Konak’ta da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için koordineli bir çalışma ortaya koyacaklarını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.