Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arslan’dan Ata Sanayi Esnafına Ziyaret

Başkan Arslan’dan Ata Sanayi Esnafına Ziyaret

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Ata Sanayi yönetimi ve beraberindeki heyetle Ata Sanayi’de inceleme ve denetlemelerde bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen, çözümler üretilmesi noktasında da iş birliğine gidilmesine dikkat çeken Başkan Arslan, temiz ve güvenli bir çevrede yaşama bilinci geliştirilmesinin önemine de vurgu yaptı.

  • Ege Postası
  • 11.09.2015 - 09:36
Çiğli’nin birçok noktasında düzenli aralıklarla esnaf ziyareti gerçekleştirmeyi ihmal etmeyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan bu kez Ata Sanayi’de faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, sorunlarını dinledi. Başkan Arslan’a; Ata Sanayi yöneticileri, başkan yardımcıları, zabıta müdürü ve temizlik işleri müdürü ile zabıta personeli eşlik etti. Çiğli’yi halkla birlikte yönetmek istediğini her fırsatta vurgulayan Başkan Arslan, kent huzuru ve vatandaş mutluluğunun sağlanabilmesinde esnaflarla iş birliğinin çok önemli olduğu, iyi bir çevrede yaşama bilinci geliştirilmesinde de aynı derece sorumluluk üstlenilmesi gerektiği vurgulandı.
Çevre Bilincinin Yaygınlaştırılmasında Esnafla İş birliği
Ata Sanayi’de faaliyet gösteren bütün esnafları teker teker dolaşarak ellerini sıkan Başkan Hasan Arslan, esnafın hem sorunlarını dinledi, hem de belediye uygulamaları hakkında bilgi verdi. Başkan Hasan Arslan’ı karşılarında görmekten mutluluk duyan esnaf da; çöp konteynerlerinin sayısının artırılmasını, ihtiyaçlarına uygun bir otopark inşasına başlanmasını, hurdaların toplatılması ile genel temizlik uygulamalarına ilişkin taleplerini Başkan Arslan’a ilettiler. Zabıta denetlemelerinde ikazlara rağmen çevreyi kirleten, gereksiz yere işgallerde bulunan ve genel temizlik kurallarına ilişkin gerekli hassasiyeti göstermeyen esnaflara cezai işlem uygulanacağı belirtilirken; ruhsatsız iş yerleri ve mekanlar da uyarıldı. Çevre bilincinin yaygınlaştırılması ve herkesin çevre temizliğinde sorumluluk alması gerektiği vurgulanarak, esnafla iş birliğine gidilmesi kararı alındı.     
Başkan Arslan: “El Birliğiyle Ata Sanayimizi Çiçek Gibi Yaparız”
Göreve geldikleri günden bu yana Çiğlili esnaflarla her türlü iş birliğini önemsediklerini ve onların sorunlarına karşı duyarsız kalmadıklarını belirten Başkan Arslan, amaçlarının hem esnaf hem de vatandaş açısından daha nizami koşullarda, çevreyi kirletmeden faaliyet gösterilmesi ve bu anlamda herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi olduğu vurgulandı. Başkan Arslan,  “Çiğli’de büyük bir değişim ve dönüşüm başlamıştır. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölge olarak gelişmemizde çok önemli bir role sahipler. Ata Sanayi daha modern ve yaşanabilir bir Çiğli için önemli bölgelerimizden biridir. Herkesin kurallara uymaya ihtiyacı var. Çiğli’yi güzelleştirmenin yolu hep birlikte adım atmaktan geçer. Herkes temizlik anlamında üzerine düşeni yaparsa inanın çiçek gibi yaparız Ata Sanayimizi. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Çözüm bulunması noktasında hep yanınızdayız. İstiyoruz ki ortak bir mekanizmayla ortak bir irade geliştirelim ve temiz bir çevrede yaşayalım. Daha güzel, daha temiz bir Çiğli için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.