Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kıyı Ege Belediyeler Birliği'ne EXPO daveti

Kıyı Ege Belediyeler Birliği'ne EXPO daveti

Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Milano EXPO 2015’te Türkiye Belediyelerini temsil etmek için Başbakanlık tarafından davet edildi. Birlik Başkanı, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, " Fuarda yer almak, ülkemizi, bölgemizi temsil etmek için fuarda olmak bizim için çok önemli ancak; Türkiye’nin içinde bulunduğu yürek yakan törer olayları, Şehitlerimizin dayanılmaz acıları sebebi ile Kıyı Ege Belediyeler Birliği yönetim kurulunda bulunan belediye başkanları olarak EXPO Milano fuarı ile inceleme ve araştırma gezisi programına katılmama kararı aldık" dedi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği'ne EXPO daveti

  • Ege Postası
  • 11.09.2015 - 09:15
Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Milano EXPO 2015’te Türkiye Belediyelerini temsil etmek için EXPO tarafından davet edildi. Dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerine Türk yemekleri ve kültürün tanıtılacağı EXPO fuarına katılım konusunda ise Birlik başkanı Abdül Batur’dan önemli bir açıklama geldi.
 
Başkanlar Katılmayacak
Kıyı Ege Belediyeler Birliği, geçtiğimiz yıllarda İzmir’de gerçekleştirilmesi için çok önemli lobi çalışmaları sürdürülen EXPO Fuarının bu yıl gerçekleştirileceği EXPO Milano’da Türkiye’yi temsil etmek için davet edildi. Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı Abdül Batur, bu önemli davetin kendileri için çok önemli ve gurur verici olduğunu ifade etti. Batur “13 Eylül 2015 tarihinde İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilecek olan EXPO fuarına son derece önemli bir davet aldık. Türkiye’nin yemekleri, gelenekleri ve kültürünün tüm dünyadan katılımcıların olacağı fuarda yer almak, ülkemizi, bölgemizi temsil etmek için fuarda olmak bizim için çok önemli ancak; Türkiye’nin içinde bulunduğu yürek yakan törer olayları, Şehitlerimizin dayanılmaz acıları sebebi ile Kıyı Ege Belediyeler Birliği yönetim kurulunda bulunan belediye başkanları olarak EXPO Milano fuarı ile inceleme ve araştırma gezisi programına katılmama kararı aldık. Ülkemizin yurt dışında temsil edileceği büyük katılımlı bu fuara meclis üyeleri ve genel sekreterlik düzeyinde katılım sağlanacaktır. Belediye başkanları son derece hassas bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde görevlerinin başında, vatandaşlarımızın yanında acılarını paylaşma ve destek olmaya devam edeceklerdir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.