Dolar 34,2526
%0.32
Euro 37,7914
%0.05
Altın 2.929,100
%0.45
Bist-100 8.892,00
%-0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Finike'de sağlıklı trafik akışı için uygulamalı araç denetimi başlatıldı

Finike'de sağlıklı trafik akışı için uygulamalı araç denetimi başlatıldı

Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, tehlikeli araç kullanarak çevreye rahatsızlık veren, kask takmayan ve ehliyetsiz sürücülere cezai işlem uygulaması başlatılacağını, gerekli niteliği taşımayan...

  • Ege Postası
  • 31.08.2013 - 12:01
Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, tehlikeli araç kullanarak çevreye rahatsızlık veren, kask takmayan ve ehliyetsiz sürücülere cezai işlem uygulaması başlatılacağını, gerekli niteliği taşımayan araçların da trafikten men edileceğini açıkladı. Bu kapsamda sağlıklı trafik akışını sağlamak, tehlikeli ve eksik evrakla araba kullanan sürücüleri uyarmak üzere ilçenin belirli noktalarında düğün konvoyları, çeşitli merasimler, bisiklet ve motosikletlere yönelik uygulamalı denetimlere ağırlık verilecek.

Motosikletli çok sayıda gencin çevre beldelerden ilçeye gelip gittiği, çevreye rahatsızlık verecek şekilde ve tehlikeli araç kullandığı tespit edildiği, bu sıkıntılar giderilinceye kadar uygulamaların devam edeceği bildirildi. Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, motosiklet kullanan gençlerin ailelerine de seslenerek, "Lütfen çocuklarımıza sahip çıkalım. Motosiklet kullanırken mutlaka koruyucu kasklarının takılması için uyaralım. Ehliyetsiz araç kullandırmayalım. Araçlarımızın tescilini yaptıralım. Motosiklet kullanan çocuklarımızı mutlaka kontrol edelim; çevreye rahatsızlık verdiğinde veya tehlikeli araç kullandığında uyaralım, mani olalım." şeklinde ikaz etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.