Dolar 34,2636
%0.06
Euro 37,6212
%0.06
Altın 2.880,700
%-0.99
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Firari işkenceci: Hak etti yaptım, cezaevinden yine kaçacağım

Firari işkenceci: Hak etti yaptım, cezaevinden yine kaçacağım

Mersin'de sokaktan zorla araca bindirerek portakal bahçesine götürdükleri genci öldüresiye döven ve işkence yapan cezaevi firarisi Ramazan K., işkence yaptıkları Azad İ.'nin bunu hak ettiğini söyledi. Polis tarafından yakalanan Ramazan K.,...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 15:54
Mersin'de sokaktan zorla araca bindirerek portakal bahçesine götürdükleri genci öldüresiye döven ve işkence yapan cezaevi firarisi Ramazan K., işkence yaptıkları Azad İ.'nin bunu hak ettiğini söyledi. Polis tarafından yakalanan Ramazan K., olaydan hiç pişman olmadığını söyledi. Hapishanelerde yatamadığını ve 4 duvar arasında bunaldığı için firar ettiğini belirten Ramazan K. "Gideyim yine kaçacağım." dedi.

Mersin'de Azad İ. isimli genci Çilek Mahallesi Bekirde yolundaki portakal bahçesine götürerek akıl almaz işkence yapan ve polis operasyonu ile yakalanan cezaevi firarisi Ramazan K.(32) ve Ahmet Ö. (28) Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliyeye sevk edilmeden önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Mersin Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Uyuşturucu, gasp, adam yaralama gibi çok sayıda suçtan bulunduğu cezaevinden firar eden Ramazan K., sağlık raporu için getirildiği hastanede, pişman olmadığını söyledi. Gazetecilerin niye işkence yaptınız şeklindeki sorusuna "Hak edenin cezası verdik. Mahallede hırsızlık yapıyordu" cevabını verdi.

"Gazetecilerin sizi ihbar ettiği için işkence yapmışsınız" sorusu üzerine Ramazan K. "Yalan söylüyor." dedi. Cezaevinden niye firar ettiği sorusuna ise Ramazan K. "Ben hapishanelerde yatamıyorum. 4 duvar arasında bunaldım, o yüzden firar ettim. Gideyim yine kaçacağım. İşkence yapmadım vurdum sadece, onu da hak etti. Kapkaç yapmış mahallemizde teyzelerimizin, ablalarımızın çantasına çalmış. Cezasını verdik biz de. Hak etti cezasını verdik, hiçte pişman değilim" ifadesini kullandı.

Ramazan K. ve Ahmet Ö. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Polisin olayla ilgili 3 kişiyi daha aradığı bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.