Dolar 34,1907
%0.16
Euro 38,1120
%-0.35
Altın 2.927,870
%-0.19
Bist-100 9.774,00
%-0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da koordinatör krizi!

Foça'da koordinatör krizi!

Ocak ayında Foça ilçe koordinatörlüğüne getirilen il yöneticisi Latif Aydemir’in sürpriz bir şekilde Narlıdere koordinatörlüğüne getirilmesi, Foça’da seslerin yükselmesine neden oldu.Aydemir’in Foça koordinatörlüğünden ayrıldığını öğrenen Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Servet Vural ve ilçe yöneticisi Taner Acar’ın istifa ettiği öğrenildi. Partililer il başkanlığını faks ve telefon yağmuruna tuttu.

  • Ege Postası
  • 26.03.2013 - 19:21
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’de Foça’da yaşanan koordinatör değişikliği ilçe teşkilatını karıştırdı. AK Parti il yöneticisi Latif Aydemir’in Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya tarafından geçtiğimiz gün Foça koordinatörlüğünden alınıp Narlıdere koordinatörlüğüne getirilmesi beraberinde Foça İlçe Teşkilatı’nda istifaları getirdi. Aydemir’in Foça koordinatörlüğünden alınmasından sonra İl başkanlığı faks ve telefon yağmuruna tutuldu.

FOÇA’YI TOPARLADIN SIRA NARLIDERE’DE
Ocak ayında Foça ilçe koordinatörlüğüne getirilen il yöneticisi Latif Aydemir’in sürpriz bir şekilde Narlıdere koordinatörlüğüne getirilmesi, Foça’da seslerin yükselmesine neden oldu. Foça’da göreve başladığı günden itibaren ilçe ile il arasında köprü kuran ve yaptığı çalışmalar nedeniyle ilçe teşkilatı tarafından sevilen Aydemir, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya tarafından Narlıdere koordinatörlüğüne getirildi. Geçtiğimiz gün Kaya tarafından il binasına çağrılan Aydemir’e Kaya’nın ‘ Foça’yı toparladın sana Narlıdere’de ihtiyaç var” demesinin ardından Aydemir görev değişikliğini Foça teşkilatına telefon mesajıyla bildirdi.

İLÇE BAŞKANINI SORUMLU TUTUYORLAR
Aydemir’in görev yerinin değişmesi ilçe teşkilatında üzüntüyle karşılanırken beraberinde istifalar ve çatlak seslerin yükselmesine neden oldu. Aydemir’in Foça koordinatörlüğünden ayrıldığını öğrenen Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Servet Vural ve ilçe yöneticisi Taner Acar’ın istifa ettiği öğrenildi. Bu arada istifaların dışında Foça’da partililerin büyük çoğunluğunun görev değişikliğinden ilçe başkanı Kadir Özgirgin ve bazı yöneticileri sorumlu tuttukları ve ‘Aydemir’i istemiyorlardı onun için ayağını kaydırdılar’ dedikleri öne sürüldü. Partililerin iki gündür il başkanlığını faks ve telefon yağmuruna tuttuğu Aydemir'in Foça koordinatörlüğüne geri döndürülmesini istedikleri öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.