Dolar 34,1832
%0.14
Euro 38,1881
%-0.15
Altın 2.928,190
%-0.18
Bist-100 9.745,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP ve AK Parti'de rota Kemalpaşa

CHP ve AK Parti'de rota Kemalpaşa

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte saha çalışmalarına hız veren CHP ve AK Parti’nin bu haftaki durağı Kemalpaşa olacak. AK Parti karınca modeliyle ilçedeki vatandaşlarla bir araya gelecek sorunları dinleyecek proje anlatacak, CHP İl Örgütü ise ilçe muhtarlarıyla yemekli toplantıda bir araya gelecek. Sorunlarını dinleyecek, ilçedeki yerel yönetimin çalışmaları hakkında bilgi alacak.

  • Ege Postası
  • 26.03.2013 - 12:00
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte saha çalışmalarına hız veren CHP ve AK Parti’nin İzmir’de bu haftaki adresi Kemalpaşa… AK Parti İl Teşkilatı karınca modeli adının verdiği saha çalışması kapsamında Kemalpaşa’da vatandaşla buluşacak. Teşkilatta milletvekilleri, il yönetimi ile kadın ve gençlik kolu üyeleri de hazır bulunacak. CHP İzmir İl Örgütü’nünde durağı AK Parti gibi Kemalpaşa olacak. Her hafta bir ilçede muhtarlarla bir araya gelen CHP İzmir, Kemalpaşa’da muhtarların sorunlarını yerinde dinleyecek, partinin projelerini anlatacak.

KARINCALAR’DAN KEMALPAŞA ÇIKARMASI
AK Parti İl Teşkilatı Bütünşehir Yasası’nın ardından karınca modeli çalışmasının startını Bergama’dan vermiş daha sonra sırasıyla Karabağlar, Tire ve Buca’yla devam etmişti. 15 günde bir ‘bir kırsal bir metropol’ sloganıyla hareket eden AK Parti İzmir’de bu haftaki durak Kemalpaşa…Cumartesi günü İl yönetimi, milletvekilleri, kadın ve gençlik kolu üyeleriyle birlikte vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen AK Parti, Kemalpaşa’da esnaf ziyareti yapacak. Vatandaşla hem ilçe merkezinde hem köylerde bir araya gelecek….

CHP MUHTARLARDAN YEREL YÖNETİMİ DİNLEYECEK

Yaklaşan yerel seçim sürecinde kırsal ziyaretlerini Ödemiş Bayındır ve Tire’yi ziyaret ederek başlatan CHP İzmir İl Örgütü, bir yandan da her hafta bir ilçede muhtarlarla bir araya geliyor. İl Başkan Ali Engin ve il yönetiminin Çiğli’de startını verdiği çalışma Karşıyaka, Bayraklı, Buca, Narlıdere ve Bornova’yla devam etmişti. Muhtarların sorunlarını dinleyen, ilçedeki yerel yönetimin çalışmaları hakkında bilgi alan il örgütü, CHP’nin de yapmak istediği projeleri muhtarlara anlatıyor. CHP'nin Kemalpaşa'da muhtarlar zirvesi Perşembe günü gerçekleşecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.