Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak'tan anlamlı ziyaret

CHP Konak'tan anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Halkla İlişkiler Komisyonu üyeleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Mehtap, Saygı, Ferahlı, Sakarya, Zeytinlik, Levent ve Ülkü mahallelerinde yaşayan yaşlı vatandaşların evlerine konuk olarak anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 24.03.2013 - 11:12
İZMİR - Hazırladıkları projelerle Konak ilçe sınırlarında yaşayan vatandaşların her kesimine ulaşmayı hedefleyen komisyon üyeleri Gül Kalkan, Ayça Günaydın, Funda Bakar, Yeliz Bavek, Cennet Gülbeniz, Gülsüm Bulut, Vildan Yılmaz, Fatma Yığıcı ve Nermin Küçüksu özel günlerde de ilçede yaşayan vatandaşların evlerine misafir olmaya devam ediyor. Yaşlılar haftası dolayısı ile Mehtap, Saygı, Ferahlı, Sakarya, Zeytinlik, Levent ve Ülkü mahallelerinde yaşayan yaşlı vatandaşlarla bir araya CHP’li heyet yaşlı vatandaşlara ‘yalnız değilsiniz’ mesajı verdi.

Her Koşulda Vatandaşlarımızın Yanındayız

Ziyaretle ilgili görüşlerini ifade eden Komisyon Başkanı Gül Kalkan, herkesin bir gün yaşlanacağını hatırlatarak, yaşlılarımızın yaşayarak, görerek elde ettikleri hayat tecrübelerinden yararlanarak gelecekte daha sorunsuz bir yaşamı sağlamanın mümkün olabileceğini belirtti. Bu ziyaretlerimizle yaşlı vatandaşlarımıza özellikle de yoksullukla ve sağlık sorunlarıyla mücadele eden yaşlılarımıza elimizi bir gün değil her gün uzatarak onlara bizler için ne kadar değerli olduklarını ve her koşulda onların yanlarında olduğumuzu hissettirmeyi amaçlıyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek. Bugün bu ziyaretimizde bizlere sorunlarını anlatan yaşlılarımızın yüzlerinin gülmesi ve sorunlarının çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları en kısa zamanda yaparak bizim için çok önemli olan bu güzel yaşlılarımızı ve büyüklerimizi tekrar ziyaret edeceğiz' dedi.

Sorunların Çözümünde Tek Reçete CHP'nin İktidarıdır

Komisyon Başkan Yardımcısı Ayça Günaydın da, 'İlçe Başkanımız Sinan Karamustafaoğlu'nun büyük desteği ile çalışmalarını yürüten Sosyal Yardımlaşma ve Halkla İlişkiler Komisyonu olarak vatandaşlarla yüz yüze gelerek onların sorunlarını dinlemekten son derece mutlu olduklarını ifade etti. Günaydın, 'Komisyon olarak yalnızca bir kesimin değil; yoksulların, kadınların, işsizlerin, gençlerin, yaşlıların, kimsesizlerin yani toplumun tüm kesimlerinin sorunlarıyla çok yakından ilgilendiklerini belirterek, 'Hepimizin öncelikli hedefi vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için tek reçete olan CHP'nin iktidarını sağlamaktır' dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.