Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da korkutan yangın

Foça'da korkutan yangın

İzmir'in Foça ilçesinde otluk alanda henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, şiddetli rüzgarın da etkisiyle zeytinlik alana sıçradı. Yangın, ekiplerin yoğun müdahaleriyle kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor. Sabotaj ihtimali gözönünde bulundurularak soruşturma başlatıldı. Foça'daki yangın söndürüldü

  • Ege Postası
  • 27.09.2018 - 18:01

Foça Leventler Mevkisi'ndeki otluk alanda, bugün saat 15.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle yangın zeytinlik alana sıçradı. Foça Deniz Üs Komutanlığı'na 1 kilometre mesafedeki yangın üs için bir tehlike oluşturmazken, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yangını söndürmek için 3 helikopter ve 1 uçak havadan, çok sayıda arazöz, itfaiye aracı ile orman personeli ise karadan yoğun bir çalışma başlattı. Yangının 30 hektarlık bir alanda etkili olduğu belirtildi. 


KONTROL ALTINA ALINDI
Yangın saatler sonra, ekiplerin yoğun müdahaleriyle kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları sürüyor. Foça İlçe Jandarma Komutantlığı tarafından sabotaj ihtimali gözönünde bulundurularak soruşturma başlatıldı. Yangından yaklaşık 30 hektar kuru otluk alan ve şahıslara ait zeytinlik alanlar etkilendi.

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Foça'daki yaklaşık 30 hektar kuru otluk alan ve şahıslara ait zeytinlik alanların zarar gördüğü yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.