Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatasaray'a İzmir'de coşkulu karşılama

Galatasaray'a İzmir'de coşkulu karşılama

SPOR Toto Süper Lig’de, 22'nci haftanın açılış maçında yarın Akhisar Belediyespor ile Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak Galatasaray, İzmir’de coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşıladı.

  • Ege Postası
  • 14.02.2013 - 18:41
İZMİR- Sarı kırmızılı kafileyi getiren özel uçağın Adnan Menderes Havaalanı’na inmesinden 1 saat önce, İç Hatlar Gelen Yolcu Terminali’nin önünde bekleyen 800 kadar taraftar, meşaleler yaktı, marşlar okudu. Polisin bariyerlerli önlem alarak takım otobüsüne yaklaştırmadığı fanatikler, futbolcuları görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Terminal çıkışında en büyük ilgiyi, Akhisar Belediyespor randevusunda ilk kez taraftarların huzuruna çıkmaya hazırlanan Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba gördü. Çıkışta bazı taraftarların imza isteğini kırmayan Drogba, kalabalığı selamladıktan sonra otobüse bindi.

Galatasaray’in bir diğer yıldızı Wesley Sneijder ise çıkışta biriken medya mensuplarının arasından sıyrılıp, otobüse bindi. Bir kadın taraftar, yönetici Abdürrahim Albayrak’a çiçek verdi. Galatasaray kafilesini taşıyan otobüsün, kalabalığın arasından çıkması 20 dakikayı bulurken, fanatik taraftarlar meşalelerle futbolcuları Swiss Otel Grand Efes’e uğurladı.

Teknik Direktör Fatih Terim çıkışta VIP kapısını tercih edip, takımdan ayrı özel otomobille otele geçti.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.