Dolar 34,0650
%0.01
Euro 38,0505
%0.38
Altın 2.821,090
%0.65
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Galatasaraylı minik taraftarlar formalarına kavuştu

Galatasaraylı minik taraftarlar formalarına kavuştu

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, kendisinden forma isteyen üç kardeşin isteğini yerine getirdi. Çocuklar taraftarı oldukları Galatasaray'ın 2013-2014 sezonunda giyeceği yeni formalarına kavuşunca büyük sevinç yaşadı. Geçtiğimiz günlerde...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 16:56
Bolu Valisi İbrahim Özçimen, kendisinden forma isteyen üç kardeşin isteğini yerine getirdi. Çocuklar taraftarı oldukları Galatasaray'ın 2013-2014 sezonunda giyeceği yeni formalarına kavuşunca büyük sevinç yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde bir ailenin evine giderek burada iftar yapan ve Vali Özçimen, aile ile sohbet etmiş; Gökhan, Barış Durmuş ve Muhammed kardeşlere derslerini sormuştu. Karnelerinin iyi olduğunu öğrenince, bir istekleri olup olmadığını sormuştu. Çocuklarda taraftarı oldukları Galatasaray’ın yeni sezon formalarını çok istediklerini söylemişlerdi. Bunun üzerine Vali Özçimen, çocukları formaları hediye edeceğinin sözünü vermişti. Üç kardeşe formaları teslim edildi. Formalarına kavuşan kardeşler, sevinçle formalarını giydi. Ayrıca ziyarette Vali ile birlikte çekilen fotoğrafları da çocuklara verildi.

Üç kardeşe ayrı formalar alan Vali Özçimen, çocukların hayallerinin son derece masum istekler olduğunu kaydetti. Vali Özçimen, “Onların mutluluğunu görünce birden o mutluluk bizlere geçiyor. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz. Onlara ne alsak, ne verirsek azdır.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.