Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazeteci Tufan Türenç ortalığı fena karıştırdı

Gazeteci Tufan Türenç ortalığı fena karıştırdı

Türkiye'yi sarsan şok operasyonla ilgili bir iddia, İzmir siyasetine bomba gibi düştü. Hürriyet Gazetesi yazarı Tufan Türenç twitter hesabına 'AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın oğlunun da gözaltına alındığı söyleniyor' diye yazdı. Ardından kendi iddiasını yine kendisi yeni bir mesajla 'Binali Yıldırım'ın oğluyla ilgili bilgi doğrulanmadı, bilgilerinize' yazarak kendi kendini tekzip etmiş oldu

  • Ege Postası
  • 17.12.2013 - 14:46
EGE POSTASI - Bürokratlar, Bakanların birinci derece yakınları, Belediye Başkanı ve ünlü işadamlarının isminin karıştığı yolsuzluk operasyonu Türkiye'nin ana gündem maddesi oldu. Gözaltına alınan isimler arasında Ali Ağaoğlu'nun yanı sıra Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğulları ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de bulunduğu bildirilirken Gazeteci Tufan Türenç'in twitterden attığı mesaj İzmir siyasetine bomba gibi düştü. Türenç Twitter hesabından gözaltına alınan isimler arasında AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Binali Yıldırım'ın oğlunun da olduğu söyleniyor diye yazdı.



KENDİ KENDİNİ TEKZİP ETTİ
Kısa süreliğine de olsa İzmir siyasetini hareketlendiren iddiaya yine Twitter hesabı üzerinden Tufan Türenç yeni bir mesajla son noktayı koydu. İlk yazdığı mesajı yalanlayan Türenç 'Bakan Binali Yıldırım'ın oğlunun gözaltına alındığı doğrulanmadı, bilgilerinize' şeklinde yeni bir mesaj yazdı.






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.