Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gazi ve Şehit aileleri yemekte buluştu

Gazi ve Şehit aileleri yemekte buluştu

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Demokrasi Meydanında yapılan gaziler günü resmi programı sonunda, Gazileri konuk etti.

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 15:48

İZMİR - Başkan Batur; 19 Eylül Gaziler günü etkinlikleri kapsamında Gazi ve Şehit ailelerini, Bordo Restoranda düzenlediği yemekte ağırladı. Gazilerin yoğun katılımı gözlenen resepsiyonda, duygulu anlarda yaşandı.

 

Kalabalık katılım

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur tarafından her yıl düzenlenen 19 Eylül Gaziler günü yemeğine, 100 kişilik Gazi ve Şehit ailelisinin yanı sıra, Narlıdere kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Tümgeneral Sadık Çeliköz, Erkan Başkanı Osman Nadir Saylan, İstihkam Okul Komutanı Şevki Albaşak, Hareket Eğ.ve Öğt.Şb.Mdr Ufuk Erişmiş, İsihkam Albayı Şb.Mdr. Sefa Tokatlı, Öğretmen Albay Koordinasyon Şb. Kenan Yılmaz, Hava Savunma Albayı Ahmet Yıldızer, İstihkam Albayı Ercan Kırcılar, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, Narlıdere Temad Başkanı Hıdır Özdemir, Temad yönetimi, Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Kaymakamlığı Müdürleri ve çalışanları katıldı.

Asla taviz verilemez
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yemeğe katılan gazi ve yakınlarına yönelik yaptığı konuşmada “Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Dayanışmaya daha çok ihtiyacımız var. Bizlere Atatürk’ün emaneti olan siz değerli gazilere ve ailelerine olan vefa borcumuzu nasıl ödesek azdır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda misakı milli sınırlarından asla taviz verilemez, bunu herkesin bilmesi lazım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.