Dolar 34,1485
%-0.04
Euro 37,9060
%-0.68
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziantep Anafen öğrencisi SBS’de tüm soruları doğru cevaplandırdı

Gaziantep Anafen öğrencisi SBS’de tüm soruları doğru cevaplandırdı

Gaziantep Anafen Dershaneleri öğrencisi Hüseyin Kaan Görür, tüm soruları doğru cevaplandırarak SBS 8 Puanı’nda Türkiye birincisi oldu.         SBS’de elde edilen başarıyla ilgili basın toplantısı...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 15:39
Gaziantep Anafen Dershaneleri öğrencisi Hüseyin Kaan Görür, tüm soruları doğru cevaplandırarak SBS 8 Puanı’nda Türkiye birincisi oldu.

        SBS’de elde edilen başarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Gaziantep Anafen Dershaneleri Genel Müdür Yardımcısı Bekir Şimşek, "2013 SBS’de Hüseyin Kaan Görür isimli öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplayarak SBS 8 Puanı’nda Türkiye birincisi oldu. Öğrencilerimizden Mehmet Fatih Şahin OYP il üçüncüsü, Türkiye 77’ncisi, Sena Akgün ise OYP il 7’ncisi, Türkiye 178’ncisi oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük başarılara imza atan Anafen Dershaneleri olarak, bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve aileleri tebrik ediyoruz." dedi.

        Tercihlerle ilgili de hatırlatmada bulunan Şimşek, "Veli ve öğrencileri, bundan sonra bekleyen süreç, tercih ve yerleştirme olacaktır. Özellikle tercih sadece bir kez yapılacağından dolayı, veli ve öğrencilerin bir uzmandan yardım almadan tercih yapmamalarını tavsiye ediyoruz. Bizler Anafen Dershaneleri olarak bu tercih ve yerleştirme döneminde de tüm öğrencilerimizin yanındayız." diye konuştu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.