Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir Mabel Matiz’le coştu

Gaziemir Mabel Matiz’le coştu

17. Gaziemir Çocuk Şenliği’nin 4. gününde sahneye çıkan Mabel Matiz, müzikleri ve samimi tavırlarıyla alandaki binlerce hayranının gönlünü bir kez daha çaldı.

  • Ege Postası
  • 25.04.2014 - 10:29
İZMİR-17. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında İBB Pop Orkestrası ve Sıla konserlerinde gönüllerince eğlenen Gaziemirliler, Mabel Matiz konseriyle coşkuyu zirveye taşıdı. Son yıllarda çıkardığı albümlerle müzik piyasasını hızlı bir giriş yapan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Mabel Matiz, sahne şovu, müzikleri ve samimi tavırlarıyla alanı dolduran binlerce hayranının gönlünü bir kez daha çaldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde seyircilerde Mabel Matiz’in şarkılarına eşlik etti.
İzmir’de olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduklarını dile getiren Mabel Matiz, “İzmir’in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Bizi siz İzmirlilerle buluşturan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” diyerek grubun duygularını dile getirdi. Sahneye çıkarak Mabel Matiz’e ‘Lale’ ve çiçek hediye ederek, teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Nursoy “Cumhuriyet’in bekçileri, geleceğin sahipleri, Cumhuriyet’in kazanımlarının teminatı siz gençlerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Şenliğimize katılan Mabel Matiz’e katkıları için teşekkür ediyorum”  dedi.
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan ve birbirinden güzel şarkılarını arka arkaya seslendiren Mabel Matiz, yoğun istek üzerine bazı şarkılarını ikinci kez seslendirdikten sonra konserine son verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.