Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir'in deprem çantasını hazırlayacağız

Gaziemir'in deprem çantasını hazırlayacağız

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy Gaziemir Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (GAZAFDER) konuğu oldu. Dokuz Eylül Mahallesi’nde faaliyet gösteren derneğin yeni binasında gerçekleşen ve Afyonluların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, projeleri hakkında bilgi veren Demirsoy; “Gaziemir’in deprem çantasını hazırlayacağız. Afet yönetimi için projelerimizi bilimsel veriler ışığında oluşturduk” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.11.2013 - 10:45
İZMİR- GAZAFDER Başkanı Mustafa Özel, yönetim kurulu üyeleri, Dokuz Eylül Mahalle Muhtarı Mustafa Tosun ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu buluşmada çalışmaları hakkında bilgi veren ve projelerini anlatan CHP’li Demirsoy yaşanabilecek olası afetler için bilimsel veriler ışığında projeler hazırlattığını söyledi. Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunun altını çizen Demirsoy “ Depremin etkisini en aza indirmek için ve olası bir depremden sonra yaşanabilecek durumlar için projelerimiz hazır. Diğer projelerimiz gibi afet yönetimi projemizi de notere onaylattırdık. Altyapı ve imarla ilgili çalışmalar yapacağız. Depremden sonra Gaziemirlilerin toplanabileceği ve acil ihtiyaçlarının karşılanabileceği alanlar oluşturacağız. Sahra hastanesinden aşevine ve çadır alanına, jeneratörden su deposuna kadar her türlü acil ihtiyacın hazır bekletileceği alanlar hazırlayacağız. Bir nevi “Gaziemir’in deprem çantasını” oluşturacağız” diye konuştu. Afyonluların ve Dokuz Eylül Mahallesi sakinlerinin sorunlarını bildiğini belirten Demirsoy, yıllardır takipçisi olduğu konularda projelerinin hazır olduğunu söyleyerek “seçimden sonra başkanınız değil, bugün olduğu gibi kardeşiniz olurum. Çünkü yıllardır sizin yanınızdayım” dedi.



Seçilmenizi yürekten diliyoruz
Toplantıda söz alan Dokuz Eylül Mahalle Muhtarı Mustafa Tosun, Yüksel Demirsoy’un yıllardır bölgenin sorunlarıyla ilgilendiğini ve çözüm ürettiğini belirterek “ Sizi çok uzun yıllardır tanıyoruz. Çabalarınız ve emekleriniz ortada. Başkan seçilmenizi yürekten dileriz” dedi. Derneklerinin yeni binasının ilk konuğunun Demirsoy olduğunu, kuruldukları ilk günden beri Demirsoy’u yanlarında gördüklerini söyleyen GAZAFDER Başkanı Özel “ Demirsoy’u aramızdan birisi olarak görüyoruz. Sıkıntılarımızı ve isteklerimizi iletmek için kendisine çok rahat ulaşıyoruz. Yüksel Demirsoy’u belediye başkanlığı koltuğunda görmek isteriz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.