Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziler Günü 'Gazisiz' kutlandı

Gaziler Günü 'Gazisiz' kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Sinop’un Boyabat ilçesinde de tören yapıldı. Yapılan törene hiçbir gazi ve dernek yöneticisinin yer almayışı dikkat çekti. Boyabat Gazi ve Gaziler Yardımlaşma...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 11:55
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Sinop’un Boyabat ilçesinde de tören yapıldı. Yapılan törene hiçbir gazi ve dernek yöneticisinin yer almayışı dikkat çekti. Boyabat Gazi ve Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Deniz, hastası nedeniyle şehir dışında olduğunu ve organizasyon eksikliğinden dolayı tören alanında gazilerin yer almadığını söyledi.

Boyabat Kaymakamlığı önünde yapılan Gaziler Günü kutlama töreni Atatürk Büstü’ne çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Jandarma Kıdemli Çavuş İsmail Can’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından tören sona erdi.

Törene Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkan Vekili Kamil Menteş, okul müdürleri, öğrenci grupları ve az sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.