Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gebze Anafen SBS'de Kocaeli birincisi çıkardı

Gebze Anafen SBS'de Kocaeli birincisi çıkardı

SBS sınavında Kocaeli Gebze Anafen Dershanesi Şeymanur Tanrıverdi, Kocaeli birincisi Türkiye ikincisi oldu. Gebze Anafen Dershanesi Bağdat Şubesi SBS’de başarı elde eden öğrencilerini tanıttı. Dershane binasında gerçekleşen törende Türkiye...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 16:20
SBS sınavında Kocaeli Gebze Anafen Dershanesi Şeymanur Tanrıverdi, Kocaeli birincisi Türkiye ikincisi oldu.

Gebze Anafen Dershanesi Bağdat Şubesi SBS’de başarı elde eden öğrencilerini tanıttı. Dershane binasında gerçekleşen törende Türkiye ikincisi olan Şeymanur Tanrıverdi ile Kocaeli 3. olan Duygunur Yaldız basın mensuplarının karşısına çıktı.
Anafen Bağdat Şubesi Müdürü Bilal Akın yaptığı açıklamada, “Anafen Dershaneleri olarak bir yıl boyunca yorucu ve yoğun bir temponun ardından gelen bu büyük başarının gururunu veliler ve Anafen ailesi olarak yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi. Müdür Akın Anafen’in her sene olduğu gibi bu senede birinciler çıkarmaya devam ettiğini söyleyerek, “Kocaeli genelinde ilk onda dört, ilk 50’de 25 öğrenci, ilk 100’de ise 49 öğrenci Anafen dershanelerinden çıkmıştır” diye konuştu.

2013 SBS sınavında tüm soruları doğru cevaplayıp aldığı 499.865 puanla Türkiye 2. ve Kocaeli birinciliği elde eden Şeymanur Tanrıverdi böyle bir başarının son derece mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Çok mutluyum. Türkiye’de derece yapmak herkesin elde edebileceği bir başarı değil. O yüzden öğretmenlerime anne ve babama bana desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.