Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençler salona sığmadı

Gençler salona sığmadı

Bayraklı ilçe örgütünün düzenlediği ve İl Başkanı İbrahim Soydan ve İl yöneticilerinin de destek verdiği yerel seçim öncesi planlama ve genişletilmiş gençlik kolları toplantısına yüzlerce genç katılım sağladı.

  • Ege Postası
  • 09.01.2014 - 15:29
 İZMİR - Bayraklı ilçe örgütünün düzenlediği ve İl Başkanı İbrahim Soydan ve İl yöneticilerinin de destek verdiği yerel seçim öncesi planlama ve genişletilmiş gençlik kolları toplantısına yüzlerce genç katılım sağladı. Salonun dolu olması nedeniyle onlarca gencin dışarıda beklemek zorunda kaldığı toplantı Bayraklı Gençlik Kolu Başkanı Tekin Sırık ve İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan, konuşma yaptılar.

Sırık '' Bizleri Bayraklı gibi İzmir'in en zor bölgelerinden birinde bu göreve layık gören değerli il Başkanım İbrahim Soydan'a ve değerli İl Yöneticilerime teşekkür ederim. Sözümüz var, o da Bayraklı'da partimizi tekrar iktidar yapmak. Bunun için yola çıktık. Genel Başkanımız İrfan İnanç Yıldız'a da sözümüz var, Bayraklı'da CHP bayrağını en üst noktaya getirmek için mücadele edeceğimize dair sözümüz var. Bizler, Bayraklı Gençlik Kollarıyız, hesap sormak için yola çıktık ve hesap soracağız. Genç arkadaşlarımla, genç yoldaşlarımla birlikte hesap soracağız'' dedi.



Soydan '' Tekin kardeşim bize bugün burada olduğumuz için teşekkür etti. Asıl ben size teşekkür ediyorum. CHP iktidarına bu kadar inanmış bir örgütle birlikte olma gururunu bana yaşattığınız için, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapma inancınızı, tüm Bayraklı halkıyla bu denli paylaşma isteğinde olduğunuz için ben size teşekkür ediyorum kardeşlerim.

Bizler, tüm İzmir'i köy köy sokak sokak dolaşıyoruz. Şunu söyleyebilirim ki aldığımız geri dönüşler, 30 ilçenin 30'unda da iktidar olacağımız yönünde ama bunu sağlamak için birlik beraberlik içinde çalışmalıyız.

Hiyerarşi ön planda değil

Arkadaşlar, bizim anlayışımızda hiyerarşi ön planda değildir. Bizim için önemli olan yoldaşlık, fikren birliktelik önemli. Bu sebeple bugün aldığımız görevler nedeniyle kendimizi, bugün görevde olmayan birinden daha üstün görmeyiz. Bu her görevde olan partili için de aynı olmalı. Bugün bir görev aldık, yarın bu görevi de başkaları alacak. Zaten Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmak bir görev ve bizi bir araya getiren en önemli etmen. dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.