Dolar 32,5220
%0.02
Euro 34,9859
%0.04
Altın 2.438,100
%0.1
Bist-100 10.446,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençlik yürüyüşünde Vali ve Milletvekili bisiklete bindi

Gençlik yürüyüşünde Vali ve Milletvekili bisiklete bindi

Mersin'de 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen 'Gençlik Yürüyüşü'nde Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun bisiklete bindi.     19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 14:37
Mersin'de 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen 'Gençlik Yürüyüşü'nde Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun bisiklete bindi.

    19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Mersin’de coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından ‘Gençlik Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.
Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünden başlayan ve binlerce Mersinlinin yer aldığı yürüyüşte Mersin milletvekilleri Nebi Bozkurt ve Ahmet Tevfik Uzun, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erol Ertan katıldı.

    Adnan Menderes Bulvarı'nı takiben yapılan yürüyüşün bazı bölümlerinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı ile Büyükşehir Belediyesi bandosu çeşitli marşlar ile yürüyüşe eşlik etti. Yürüyüş sırasında dev Türk bayrağı açıldı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun yürüyüş sırasında bisiklete binmesi renkli görüntüler oluşturdu.

    Barış Meydanı'ndaki Gençlik Şöleni kutlamaları ise çeşitli gösteriler sunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.