Dolar 36,1204
%0.05
Euro 37,6813
%0.35
Altın 3.375,380
%0.23
Bist-100 9.780,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gezi parası polisi böldü

Gezi parası polisi böldü

Gezi olaylarında görev yapan çevik kuvvet polisi ödüllendirildi. Karakol ve trafik polisleri isyanda…

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 08:48
ANKARA - Gezi olayları sırasında görev yapan Çevik kuvvet polisinin ödüllendirilmesi, olaylar süresince trafik hizmetleri ile karakollarda görev yapan polislere ise ikramiye verilmemesi tartışmalara yol açtı.
Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Antalya’da görev yapan Çevik Kuvvet polisine ikramiye verileceğinin açıklanması, emniyetin diğer birimlerine görev yapan polisleri kızdırdı. MHP Muğla miletvekili Mehmet Erdoğan da ‘’Hükümet polisi de kendi içinde böldü, karakolda görev yapan, trafikte çalışan polisn günahı ne'’’ dedi ve şunları söyledi:
‘’Gezi eylemlerinde görev yapan çevik kuvvet polisleri bin ila 1500 lira arasında ödüllendirildi. Emniyet teşkilatı yine ayrıştırıldı. Trafik polisleri, karakolda çalışanlar, değişik birim ve illerden İstanbul’a, Ankara’ya getirilen polisler ayrıma tabi tutuldu. Çevik kuvvet polislik görevini yapıyor da, diğerleri yapmıyor mu ' Çevik kuvvete verilen bu para diğerlerine niçin verilmiyor ' Yine, bu olaya gitmemekle beraber karakollarda ve diğer birimlerde her gün 12 saat çalışan emniyet personelinin suçu, günahı nedi?  Polisi kendi içinde de birbiriyle karşı karşıya getiriyorsunuz’’ (Gazeteport)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.