Dolar 34,2649
%0.07
Euro 37,6455
%0.12
Altın 2.907,650
%-0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gezi ve Hatay olaylarıyla ilgili eylemlere katılan 7 kişiye gözaltı

Gezi ve Hatay olaylarıyla ilgili eylemlere katılan 7 kişiye gözaltı

Gezi Parkı ve Hatay’da hayatını kaybeden Ahmet Atakan’la ilgili düzenlenen eylemlere katılan 7 kişi gözaltına alındı. Antalya’da MLKP ve bazı gruplara düzenlenen operasyonlarda çok sayıda belgeye de el konuldu. Antalya Emniyeti Terörle...

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 12:08
Gezi Parkı ve Hatay’da hayatını kaybeden Ahmet Atakan’la ilgili düzenlenen eylemlere katılan 7 kişi gözaltına alındı. Antalya’da MLKP ve bazı gruplara düzenlenen operasyonlarda çok sayıda belgeye de el konuldu.

Antalya Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gezi Parkı eylemleri ve Hatay’da hayatını kaybeden Ahmet Atakan’a destek amacıyla düzenlenen gösterilerle ilgili başlattığı çalışmalar sonucunda operasyon düzenledi. Marksist Leninist Komünist Partisi (MLKP) ve bununla irtibatlı sol örgütlere düzenlenen operasyonlarda, aralarında kadınların da olduğu 7 kişi gözaltına alındı. Baskınlarda çok sayıda örgütsel doküman, hard disk ve bir kuru sıkı tabanca da el konuldu.

Emniyetteki sorguları devam eden zanlılar, ‘kamu ve özel mala zarar verme, polise mukavemet, izinsiz gösteri düzenleme, polise patlayıcı ve taş atmakla’ suçlanıyor. Zanlıların, cuma günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.