Dolar 34,1776
%-0.08
Euro 37,8922
%0.31
Altın 2.923,510
%-0.21
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Giresun'da Ramazan coşkulu geçecek

Giresun'da Ramazan coşkulu geçecek

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediye tarihinin en etkin Ramazan programını hazırladıklarını söylediBelediye Meclis Salonu'nda bugün düzenlenen basın toplantısında, daha önceki hiç bir dönemde böyle bir etkinliğe imza atılmadığını...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 11:40
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediye tarihinin en etkin Ramazan programını hazırladıklarını söyledi

Belediye Meclis Salonu'nda bugün düzenlenen basın toplantısında, daha önceki hiç bir dönemde böyle bir etkinliğe imza atılmadığını söyleyen Başkan Kerim Aksu, “Etkinliklerimiz Ramazan ayı boyunca her gün Atatürk Meydanı'nda saat 21.00’da başlayacak. Bu etkinlikler kapsamında kukla gösterileri, sihirbazlar, semazen, ateş adam, komedi dans üçlüsü, cüce şov,yarışmalar, şovlar, İbiş, masal kahramanları, animasyonlar, halk oyunları, Meddah, Aşuk ile Maşuk, Hacivat Karagöz canlı, Hacivat Karagöz perde, orta oyunları, ışık adam, rontlar, fasıl, Pişekar gösterileri sergilenecek. Azerbaycan, Gürcistan, Rusya, Belarus ve Ukrayna ekipleri gösteri yapacak. Yine yurt içi ve yurt dışından 200 sanatçı sahne alacak.” dedi.

Atatürk Meydanı'nda her gün devam eden etkinliklerle eş zamanlı olarak mahalle gösterileri de düzenleyeceklerini belirten Aksu, “Mahalle etkinliklerimiz teravih namazından 10 dakika sonra başlayacak. Ramazan ayı boyunca muhtarlar ve kendi ekipleri tarafından belirlenen gerçek ihtiyaç sahiplerine toplam 5 bin adet kumanya dağıtımı yapılacak.” diye konuştu. Aksu, Ramazan ayında ibadetlerin daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirebilmesi adına camilerde ve mezarlıklarda Ramazan öncesi geniş kapsamlı temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.