Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Goalball oyuncuları Başkan Yaşar’a teşekkür etti

Goalball oyuncuları Başkan Yaşar’a teşekkür etti

Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü goalball oyuncuları, Türkiye Şampiyonası'nda birinci sezonu birincilikle bitirdi. Türkiye Görme Engelliler Federasyonu'nun düzenlediği şampiyonada kadınlar, grubu namağlup bitirip...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 08:56
Ankara’nın Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü goalball oyuncuları, Türkiye Şampiyonası'nda birinci sezonu birincilikle bitirdi. Türkiye Görme Engelliler Federasyonu'nun düzenlediği şampiyonada kadınlar, grubu namağlup bitirip birinci oldu, erkekler de 7 yıldır yenilmeyen goalball takımını yenerek birinciliğe ismini yazdırdı.

        Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Erol Sayyıdan, Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Birgül Bek ve Görme Engelli sporcuları, Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve yardımcısı Erhan Aras’ı ziyaret etti. Goalball oyuncuları, Türkiye Şampiyonası'nda birinci sezonu birincilikle bitirdi. Başkan Fethi Yaşar’ın büyük desteği olduğunu ifade eden takım oyuncuları ve yöneticileri, teşekkür ziyaretinde bulundu. Sporun ve sporcunun Türkiye Cumhuriyeti için önemli bir yer tutuğunu söyleyen Yaşar, "Takımız için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yenimahalleli sporcularımıza ve hocalarımıza her zaman destek olacağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.