Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökce Büyükşehir için yola çıktı: Kocaoğlu'ndan ilk yorum

Gökce Büyükşehir için yola çıktı: Kocaoğlu'ndan ilk yorum

İzmir önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, uzun yıllar yanında bürokratlık yapan Buğra Gökce'nin Büyükşehir adaylığına ilişkin 'taraf' olmadığını belirtti. Kocaoğlu, "Ne Büyükşehir’de ne 30 ilçe de kimseden taraf değilim. Genel Merkez neyi takdir ederse biz de o yönde çalışacağız” ifadelerine yer verdi. 

  • Ege Postası
  • 05.12.2023 - 14:34

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe bugün resmen yola çıktı. CHP İzmir İl Başkanlığı önünde aday adaylığını duyuran Gökce’ye örgütten ve İzmirlilerden büyük destek geldi.

SOYER’İN BAŞKANLIĞINDA İSTİFA ETMİŞTİ

Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Genel Sekreterliği görevini yürütürken, 2019’da yapılan yerel seçimlerin ardından Tunç Soyer Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Soyer ile 3 yıl çalışan Gökce bilinmeyen bir sebeple görevinden istifa ederek İstanbul’a gitmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa eden Gökce, İzmir için yola çıkarak aday adaylığını açıkladı.

Gökce ile uzun yıllar çalışan önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, taraf olmadığını açıkladı. 

“TARAF DEĞİLİM, TAKDİR GENEL MERKEZ’İN”

Aziz Kocaoğlu açıklamasında, “Ben hiçbir belediye başkan adayı konusunda lehte veya aleyhte yorum yapmıyorum. Benim bürokratımdı, başarılı ve iyi bir arkadaşımız. Ne Büyükşehir’de ne 30 ilçe de kimseden taraf değilim. Genel Merkez neyi takdir ederse biz de o yönde çalışacağız” ifadelerine yer verdi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.