Dolar 34,1743
%0.04
Euro 38,1258
%-0.1
Altın 2.895,670
%-0.84
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökçek 'balık adam'a böyle yanıt verdi

Gökçek 'balık adam'a böyle yanıt verdi

Gökçek kendisine Ankara'daki o görüntüleri hatırlatan Kocaoğlu'nu böyle yanıtladı.

  • Ege Postası
  • 26.11.2013 - 10:37
ANKARA- 16 Haziran 2011'de Ankara'da aniden bastıran yağmur ve dolu hayatı felç etti. Çetin Emeç Bulvarı üzerindeki altgeçitte 3 araç mahsur kaldı. Balıkadamlar altgeçitte kurtarma çalışması başlattı. Bugün benzer bir durum İzmir'de yaşandı. Yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve işyerini su basarken, iletişimde aksaklıklar yaşandı, yollar göle döndü, dereler taştı, vatandaşlar isyan etti. Ankara Büyükşehir Belediye Melih Gökçek, Twitter'dan CHP'yi 'Balıkadam' göndermesiyle eleştirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun cevabı gecikmedi. Bugün ise Gökçek yeni bir tweet atarak Kocaoğlu'na cevap verdi.
Twitter'da Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in başlattığı "balıkadam" tartışmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Hürriyet aracılığıyla gönderdiği mesaj sonrası bir yeni tweet daha geldi. "Kocaoğlu İzmir için bana Paris'ten cevap vermiş mesajı atan Gökçek, iki tweet'le devam etti.
İşte Gökçek'in twetleri:..
"Sevgili Kocaoğlu ben seni suçlamadım... CHP'deki yobazları suçladım... Afat her ilin başına gelir...Size de geçmiş olsun.."Ama CHP'liler bundan ders çıkartıp bir daha Ankara'ya dil uzatmasın.Hangi altyapı olurs olsun afatla baş edilmez.Sen lafı CHP'lilere söyle"



"ANKARA'DAN İZMİR'E GÖKÇEK MESAJLARI" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

"KOCAOĞLU'NDAN GÖKÇEK'E YANIT GECİKMEDİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

TAZMİNATA MAHKUM OLDU
Melih Gökçek'in Ankara'da 16 Haziran 2011'deki sel nedeniyle tazminata mahkum olduğu da ortaya çıktı. Alt geçitte arabası ile mahsur kalıp boğulma tehlikesi geçiren ve yüzerek kurtulan Aykut Fındıkçı adlı vatandaş, Ankara Belediyesini bin 500 lira tazminata mahkum ettirdi.

Balıkadamların yardımı ile alt geçitte boğulmaktan kurtulan Aykut Fındıkçı, olaydan sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’ye dava açtı. Ankara 11. Sulh Hukuk Mahkemesi de Fındıkçı’yı haklı bularak Belediyeyi bin 500 lira tazminata mahkum etti.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.