Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gökdere’ye hizmet

Gökdere’ye hizmet

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Gökdere Mahalesi’nde Bornova Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle bir taraftan yollar asfaltlanırken diğer taraftan mahallelilerin günlük yaşamda kullanabilecekleri spor aletleri kuruldu.

  • Ege Postası
  • 11.07.2016 - 12:40

Bornova Belediyesi Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Gökdere Mahallesi’ne ulaşımı kolaylaştırmak ve güvenli yolculuk sağlamak için ilçeye bağlanan yollarda yenileme çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri tarafından tespit edilen bölgelerde de İZSU, çalışma planı çerçevesinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bornova Belediyesi ayrıca, mahalle sakinlerinin sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak amacıyla mahalle parkına spor aletleri yerleştirirken gençleri de spora teşvik etmek amacıyla voleybol sahasını da vatandaşların hizmetine sundu.

Bornova Belediyesi fiziki yatırımların yanı sıra mahalle sakinlerinin gelenekleri doğrultusunda çeşitli etkinliklere de destek veriyor. Gökdere Mahallesi’nde geniş katılımla gerçekleştirilen Aşure Etkinliği’nin yanında Cumhuriyet Tarihi’nin en önemli kurumlarından olan Köy Enstitüleri’ni Köyde Anma etkinliği de Bornova Belediyesi ve Gökdere Muhtarlığı’nın ev sahipliğinde yapıldı. Mahalle sakinleri yapılan yatırımlar için başta Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gökdere Mahallesi Muhtarı Atanan Budak, belediyeye iletilen isteklerin en kısa sürede değerlendirildiğini ve eksiklerin giderildiğini ifade ederek yapılan yatırımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bornova’nın her mahallesi evimizin bir parçası. Belediye olarak ayrım yapmadan her noktaya eşit hizmet götürüyoruz. Her vatandaşımızın hayatınızı kolaylaştırmak ve daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla fiziki yatırımlarımızın yanında sosyal projelerimizi de sürdürüyoruz.

Ayrıca mahalle statüsü kazanan eski köylerimizde tarımsal üretimi desteklemek adına tarımsal kalkınma hizmetlerine de önem veriyoruz. Ortak akıl çerçevesinde yürüttüğümüz çalışmalarımızda vatandaşlardan gelen talep ve öneriler de bizim için önemli. Onların ihtiyaçlarını en kısa sürede gidermek ve yeni yatırımlar yapmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.