Dolar 34,2336
%-0.03
Euro 37,5576
%-0.21
Altın 2.871,930
%-0.52
Bist-100 9.004,00
%-0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Gönüllü Yaşam Sevinci” birimi katkılarınızı bekliyor

“Gönüllü Yaşam Sevinci” birimi katkılarınızı bekliyor

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren “Gönüllü Yaşam Sevinci” birimi katkılarınızı bekliyor.

  • Ege Postası
  • 09.12.2015 - 15:58
Giysinden ayakkabıya, fırından bulaşık makinesine, koltuk takımından halı yorgana kadar aklınıza gelebilecek her türlü eşyaların dağıtımının yapıldığı birim birçok ihtiyaç sahibini sevindirmektedir.  Son günlerde vatandaşların mobilya ihtiyacının fazla olmasından dolayı birimdeki mobilya reyonuna hayırseverlerin katkıları beklemektedir.
Bugüne kadar binlerce kişinin faydalandığı Gönüllü Yaşam Sevinci biriminde çalışmalar belediye yetkilileri ile Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarıyla işbirliği yapılarak yürütülmektedir.  Bu çalışmalar doğrultusunda, belediye sınırları içinde ikamet eden ve sosyal yardımlardan yararlanma hakkına sahip bulunan kişilere gıda, yakacak, giyecek, temizlik, eğitim malzemesi ve kırtasiye, ev eşyası, beyaz eşya, mutfak eşyası, mobilya, elektronik, oyuncak, ilaç, tıbbi araç-gereç ile iyileştirme amaçlı protez araç-gereçleri gibi ayni yardımlar yapılmaktadır.
 
İhtiyaç fazlası eşyalarınızı bizimle paylaşın
İhtiyaç fazlası her türlü ev eşyası ya da malzemelerini Gönüllü Yaşam Sevinci birimine bağışlayan hayırseverlerin yardımları kısa sürede ihtiyacı olan ailelere ulaştırılıyor. Tamir gereken eşyalar görevliler tarafından tamir edilip, yenilenerek veriliyor. Yardımlarınızı kendiniz ulaştıramadığınız durumlarda da 0 232 544 20 30 numaralı telefondan yetkilere bildirerek, eşyalarınızın evinizden alınması sağlanıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.