Dolar 34,1971
%-0.07
Euro 37,5115
%0.1
Altın 2.883,330
%0.48
Bist-100 8.964,00
%-1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Görüntülendikleri güvenlik kameralarının kayıt cihazını da çaldılar

Görüntülendikleri güvenlik kameralarının kayıt cihazını da çaldılar

Şırnak’ın Silopi ilçesinde duvarını delerek içeriye girdikleri işyerini soyan şahıslar, görüntülendikleri güvenlik kamerasının kayıt cihazını da çaldı. Silopi'de yaşanan ilginç hırsızlık olayı, Cudi Mahallesi İpekyolu üzerinde...

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 10:11
Şırnak’ın Silopi ilçesinde duvarını delerek içeriye girdikleri işyerini soyan şahıslar, görüntülendikleri güvenlik kamerasının kayıt cihazını da çaldı.

Silopi'de yaşanan ilginç hırsızlık olayı, Cudi Mahallesi İpekyolu üzerinde bulunan İbrahim Sadak’a ait işyerinde meydana geldi. Gece geç saatlerde işyerinin arka duvarını delen şahıs ya da şahıslar, önce kasaya yöneldiler. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 7 bin TL ile çok sayıda elektronik eşyayı çaldı. Hırsızlar daha sonra güvenlik kamerasında görüntülendiklerini anlayınca kameranın kayıt cihazını da alarak olay yerinde uzaklaştı.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlatırken işyeri sahibi İbrahim Sadak ise işyerine 2 ay önce yine hırsızların girdiğini söyledi. İşyerinde yaklaşık 15 bin TL maddi zararının olduğunu belirten Sadak, yetkilerden hırsızların bulunması için çalışma başlatmasını istediğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.