Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göstericilerin attığı molotof bombası vatandaşı yakıyordu

Göstericilerin attığı molotof bombası vatandaşı yakıyordu

Dolapdere’de maskeli grubun attığı molotof bombasını iş yerinin çatısından yere atmaya çalışan vatandaş az kalsın yanıyordu. Alev alan elbisesini çıkartan vatandaşa arkadaşları da hortumla su sıktı. Şahıs şans esere yara almadan...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 16:06
Dolapdere’de maskeli grubun attığı molotof bombasını iş yerinin çatısından yere atmaya çalışan vatandaş az kalsın yanıyordu. Alev alan elbisesini çıkartan vatandaşa arkadaşları da hortumla su sıktı. Şahıs şans esere yara almadan kurtuldu.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Taksim Meydanı’nda kutlamak isteyen marjinal gruplarla polis arasında gün boyu çatışma yaşandı. Bomonti Silahşör Caddesi ile Dolapdere’deki müdahale saatlerce devam etti. Polise, taş, molotof bombası, bilye ve ses bombasıyla saldıran maskeli gruplara polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Ara sokaklara kaçan göstericilerle polis arasında uzun süre çatışma yaşandı.

MOLOTOF ELBİSESİNİ TUTUŞTURDU

Dolapdere Caddesi Yeniyol Sokak’taki bir iş yerinin çatısına göstericiler tarafından molotof bombası atıldı. Yola barikat kuran maskeli şahıslar tahtaları da ateşe verdi. İş yerinin yanmasını engellemeye çalışan bir vatandaş, çatıdaki molotof bombasını yere atmaya çalıştı. Bu sırada elbisesi tutuşan vatandaş çatıda koşmaya başladı. Elbisesini çıkartan şahsa bir vatandaş da hortumla su tuttu. Şahıs, arkadaşının da yardımıyla yanmaktan son anda kurtuldu.

SAĞLIK EKİPLERİ DE GAZ MASKESİYLE ÇALIŞTI

Öte yandan polisle göstericiler arasındaki çatışma bölgelerinde çalışan 112 Acil Sağlık ekipleri de gaz maskesiyle çalıştı. Polisin attığı biber gazından etkilenmek istemeyen sağlık ekipleri maskelerini çıkartamadı. Olaylarda yaralanan polis memurlarına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.