Dolar 34,2815
%0.34
Euro 37,5173
%-0.01
Altın 2.931,490
%1.46
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gözaltına alınan taraftarlar sağlık kontrolünden geçirildi

Gözaltına alınan taraftarlar sağlık kontrolünden geçirildi

İstanbul genelinde 3 büyük takımın taraftarlarına yönelik operasyonda gözaltına alınanlar sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Aralarında Beşiktaş’ın taraftar grubu lideri Alen’in de bulunduğu...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 10:43
İstanbul genelinde 3 büyük takımın taraftarlarına yönelik operasyonda gözaltına alınanlar sağlık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Aralarında Beşiktaş’ın taraftar grubu lideri Alen’in de bulunduğu gözaltılar, ifadeleri alınmak üzere yeniden İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, üç büyük kulübün taraftar gruplarına yönelik operasyon düzenledi. Sabah saatlerinde başta Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar olmak üzere birçok ilçede düzenlenen operasyonda birçok kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra sağık kontrolü için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınanlar arasında Beşiktaş'ın taraftar grubu lideri Alen Markaryan da bulunuyor.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.