Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe 90 yaşında

Göztepe 90 yaşında

GÖZTEPE, 90. kuruluş yıldönümünü büyük coşkuyla kutladı. Binlerce taraftardan meşale şov

  • Ege Postası
  • 15.06.2015 - 09:09
Binlerce Göztepe taraftarı Mustafa Kemal Bulvarı’nda muhteşem bir meşale şovla kulübün 90’ncı yaşını kutladı.

Spor Toto 2. Lig'de şampiyonluk yaşayarak PTT 1. Lig'e yükselen sarı-kırmızılılar Göztepe sahilinde kulübün yeni yaşını meşaleler yakarak kutladı. Binlerce sarı-kırmızılı taraftar sahilde dizilerek renkli görüntüler oluşturdu.


Havai fişek gösterileri eşliğinde tezahüratlarla ortalığı bayram yerine çeviren Göztepeliler saat 22.00'yi gösterdiğinde Gözetepe vapur iskelesinden Karataş'a kadar sahil şeridinde sıralanarak şov yaptı. Güzelyalı "Şampiyon Göztepe"    tezahüratlarıyla inledi. 

Göztepe'de Fatih Terim rüzgarı
 
TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, 1989-90 sezonunda çalıştırdığı Göztepe'nin 90. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katıldı. 

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in davetlisi olarak İzmir'e gelmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Terim, "Urla Adnan Süvari Tesisleri'nin açılışına da katılmıştım. Göztepe planlı, programlı, vizyonlu bir çalışma içinde. Geleceği gayet güzel görünüyor. Modern bir kulüp olma yolunda bir tek stadı eksik. O da en yakın zamanda gerçekleşecek" dedi.

PTT 1. Lig'e yükselen sarı kırmızılı ekibin hedefinin Süper Lig olduğunu vurgulayan Fatih Terim, "İzmir ve Ege'nin Türk futbolunun içinde olması lazım. Göztepe ve diğer kulüplerimiz Süper Lig'e tekrar geri dönmeli. Buna Türkiye'nin de ihtiyacı var" diye konuştu. Göztepe yönetimi ve sarı-kırmızılı ekibin efsane futbolcuları Üçkuyular Vapur İskelesi'nden gemiyle İzmir körfezinde tur attı. Organizasyona Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da katıldı. Göztepeli kurmaylar ve Fatih Terim, taraftarların saat 22.00'de sahilde yaptığı meşale şovu denizden izledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.