Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe Taraftar Derneği'nden Ak Parti'ye ziyaret

Göztepe Taraftar Derneği'nden Ak Parti'ye ziyaret

Göztepe Taraftar Derneği, Akparti Konak İlçe Başkanlığı’nı ve Akparti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ak Partili yöneticiler Göztepeli taraftarlara destek sözü verdi

  • Ege Postası
  • 21.02.2013 - 15:36

Akparti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat AKAY’ın evsahipliğinde yapılan görüşmede İl Bşk Yard Mahmut Badem, Teşk.Sor. İl Bşk Yard Atilla Kaya, Konak İlçe Bşk Yaşar Ötnü ve Karabağlar İlçe Bşk Kadir Uçar da vardı. Sıcak ve çok samimi bir ortamda yapılan görüşmede Göztepe Taraftar Derneği kuruluş amacı, misyonu, vizyonu, faaliyetleri ve hedefleri anlattı. Derneği Göz Göz çekerek karşılayan AKAY, Göztepe’ye bir stad kazandırılması ve her alanda destek verilmesi konusunda söz verdi. Stad konusunu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç’a iletmek için Atilla Kaya’yı görevlendirdi.
Akparti Konak İlçe Başkanlığı ziyaretinde ise, Konak İlçe Bşk Yaşar Ötnü’yle önemli bir sohbet gerçekleştirdi. Ötnü, Göztepe’mizin İzmir ve Konak için ne kadar önemli olduğu, İzmir’in Türkiye’ye mal olmuş ve Avrupa’da yarı final oynayan ilk Türk takımı olması vesilesiyle büyük bir marka olduğu ve desteği sonuna kadar hakettiği konusunda açıklamalarda bulundu. Göztepe Taraftar Derneği yerel yönetimlerden neler beklediği konusunda taleplerimizi iletti. Gerçekleşen toplantıda Ak Parti Konak İlçe yönetimi Göztepe ve derneğe destek sözü verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.