Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepeliler Laz Volkan'ı özgürlüğüne kavuşturacak

Göztepeliler Laz Volkan'ı özgürlüğüne kavuşturacak

Bu güne kadar yaptığı yardım kampanyaları ile tüm Türkiye'nin takdirini kazanan Göztepe taraftarları bu kez tribün lideri Volkan Yılmaz'a sahip çıktı. Laz lakabıyla tribün camiasının yakından tanıdığı Volkan Yılmaz, Göztepeli dostları sayesinde yeniden özgürlüğüne kavuşacak

  • Ege Postası
  • 17.02.2013 - 11:08
YİĞİT İMİRDOĞAN - HABER SERVİSİ / Göztepe tribününün sevilen amigosu Laz lakaplı Volkan Yılmaz, Göztepe maçlarında aldığı 14bin liralık para cezasından dolayı cezaevinde bulunuyor. Sarı-kırmızılı dostları onun kötü gününde de yanında oldu. Göztepeli taraftarlar tribün içinde bölünmeler yaşasa da kötü günde yardımlaşma ve dayanışma konusunda bir kez daha tüm Türkiye'ye örnek olacak bir kampanyaya imza attı. Borçlarının ödenmesi halinde özgürlüğüne kavuşacak olan Volkan Yılmaz için dostları atkı kampanyası başlattı. Başlatılan kampanyaya Türkiye'nin çeşitli illerinden destek çığ gibi büyüyor. Kampanyada elde edilen gelirin tümü Laz Volkan'ın borçları için kullanılacak ve hiçbir dernek veya kişi gelir elde etmeyecek. Günlük 20 TL karşılığında ceza yatan Laz Volkan'ın 700gün cezası bulunuyor. Sarı-kırmızılı dostları onu özgürlüğüne kavuşturup yeniden tribünlerde görmek için seferber oldu.



1 ATKI = 1 GÜN ÖZGÜRLÜK

Atkının fiyatı 1 gün özgürlüğün karşılığı olan 20 TL olarak belirlendi. Şuana kadar yaklaşık 300 atkı satıldığı bildirildi. Atkının masrafları ile birlikte toplam 1000 atkı satılması gerekiyor. Gereken 14bin lira elde edildiği anda kampanya duracak ve tribünün sevilen lideri Laz Volkan yeniden özgürlüğüne kavuşacak. İzmir, İstanbul, Ankara ve Antalya şehirlerinde satılan atkıyı diğer illerden satın almak isteyenler İSYAN MARŞI adlı facebook sayfasından sipariş verebiliyor. Ayrıca atkının gönderilmesinde kargo ücreti ödemeyeceği açıklandı. Atkı satışı dün Atatürk Stadı'nda oynanan Denizlispor maçı öncesi stat önünde stand kurularak da yapılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.