Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gül: Şehirleri imar ederken doğal güzellikleri tahrip etmemek lazım

Gül: Şehirleri imar ederken doğal güzellikleri tahrip etmemek lazım

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şehirleri imar ederken doğal güzelliklerin tahrip edilmemesi gerektiğini söyledi.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yalova Valiliği'nin ardından Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı makamında ziyaret etti. Belediye...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 14:05
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şehirleri imar ederken doğal güzelliklerin tahrip edilmemesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yalova Valiliği'nin ardından Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Koçal, Gül’ün hediye kabul etmemesi üzerine 200 öğrenciye belediye encümen kararı ile burs verileceğini belirtti.

Belediyeye gelişinde de vatandaşlar tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, terastan halkı selamladı. Ardından başkanlık makamına geçen Gül, Yalova'nın gelişmeye müsait olduğunu söyledi.


Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasında, "Bir beldenin güzel olması için oradaki yöneticilerin özverili bir çalışma ortaya koyması lazım. Yalova tabii güzelliklere sahip bir il. Burasını imar ederken doğal güzellikleri tahrip etmemek lazım. Buna ne kadar dikkat ederseniz o şehrin geleceği de o derece güvence altında olur. Yerel yöneticilere bu noktada büyük görevler düşüyor. Yanınızda ne denli eğitimli insan çalıştırırsanız hizmet kaliteniz de o denli artar." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.