Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Şahin: Kardeşlik ruhumuzun daha da güçlenmesi gerekiyor

Bakan Şahin: Kardeşlik ruhumuzun daha da güçlenmesi gerekiyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin "Toplumsal huzur ve barışı sağlarken yoksulluğun azaltıldığı, hiç kimsenin ayrımcılığa uğratılmadığı bir Türkiye'yi bir Gaziantep'i inşa edelim. Birlik ve kardeşlik ruhumuzun daha da...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 12:57
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin "Toplumsal huzur ve barışı sağlarken yoksulluğun azaltıldığı, hiç kimsenin ayrımcılığa uğratılmadığı bir Türkiye'yi bir Gaziantep'i inşa edelim. Birlik ve kardeşlik ruhumuzun daha da güçlenmesi gerekiyor." dedi.

Oğuzeli ilçe değerlendirme toplantısında ilçe yönetimi ile bir araya gelen Bakan Şahin,Oğuzeli Belediyesi Kültür Merkezi'nde ilçenin sorunlarını dinledi. Toplantıya, Bakan Fatma Şahin'in yanı sıra, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti milletvekilleri, Ali Şahin, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve mülkü idari amirleri katıldı. Her 10 günde bir milletvekilleri ile Bakanlıkta ilçelerden yaşam kalitesini yükseltecek şekilde çalışma içerisinde olduklarını belirten Bakan Şahin, Oğuzeli ilçesinin topraklarının değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Eğitim ve sağlıktan sonra tarıma önem verilmesi gerektiğini belirten Bakan Şahin, "Oğuzeli ilçesinin kaliteli olan topraklarının bereketli bir şekilde sulanması gerekiyor. Doğanpınar'daki yaptığımız revizyon ile Oğuzeli ilçesinin topraklarının daha fazla sulanabilmesi noktasında eğitim ve sağlıktan sonra buralarda sulanabilir araziyi güçlendirmemiz gerekiyor. Çiftçimizin toprağından daha fazla bereket alacağı bir alt yapıyı oluşturmamız gerekiyor." diye konuştu.

Bakanlık olarak Gaziantep'e ayrılan bütçenin yaklaşık 50 trilyonu bulduğu hatırlatan Şahin, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Toplumsal huzur ve barışı sağlarken yoksulluğun azaltıldığı, hiç kimsenin ayrımcılığa uğratılmadığı bir Türkiye'yi bir Gaziantep'i inşa edelim. Birlik ve kardeşlik ruhumuzun daha da güçlenmesi gerekiyor. Daha çok güveni tesis etmemiz gerekiyor. Fitneye, fesada, dedikoduya müsaade etmemiz gerekiyor. Bu bizim inancımızın da gereğidir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.