Dolar 34,1944
%0.09
Euro 38,0705
%-0.25
Altın 2.893,410
%-0.92
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çanakkale'de 8. Ulusal Zootekni Kongresi başladı

Çanakkale'de 8. Ulusal Zootekni Kongresi başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nün düzenlediği 8. Ulusal Zootekni Kongresi başladı. Fakültenin konferans salonundaki kongrede açılış konuşması yapan ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye...

  • Ege Postası
  • 06.09.2013 - 12:54
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'nün düzenlediği 8. Ulusal Zootekni Kongresi başladı. Fakültenin konferans salonundaki kongrede açılış konuşması yapan ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, "İnsanlar aya da çıksalar, uzaya da çıksalar samanı ve otu ete ve süte çevirebilecek makine üretemeyeceklerine göre hayvancılık her zaman önemli kalacaktır." dedi.

Kongrenin fakültenin kurumsal hafızasında yaşadıkça devam edeceğini vurgulayan Dekan Prof. Dr. Feyzi Uğur ise böylesine önemli bir konunun ele alınıp değerlendirilmesinin Türkiye'ye çok değerli katkılar sunacağını söyledi. Zootekni Bölüm Başkanı Doç. Dr. Akın Pala da iki yılda bir düzenlenen zootekni kongrelerinin sekizincisine ulaştıklarını ve bunun büyük bir başarı olduğunu vurgulayarak, bölüm, meslek ve kongrenin önemine dair bilgiler verdi. Açılış konuşmalarının ardından, kongrenin hazırlıklarına katkıda bulunanlara plaket verildi. Kongre, yarın sona erecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.