Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güler'e bir destek de 'Cumhuriyet Kadınları'ndan

Güler'e bir destek de 'Cumhuriyet Kadınları'ndan

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Av. Şenal Sarıhan ve dernek yönetim kurulu üyeleri CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler’i, Meclis’teki konuşmasından dolayı destek ve teşekkürlerini iletmek üzere Meclis’te ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 09.02.2013 - 10:46
EGE POSTASI- Ziyarette Güler’in TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmadan dolayı kendisine destek olmak ve söylediklerinin arkasında olduklarını belirtmek için geldiklerini ifade eden dernek üyeleri; “ Sayın Güler çok açık ve anlaşılır ifadelerle söylemesine karşın söyledikleri belirli çevreler tarafından çarpıtılmıştır. Sayın Güler Türk Ulusu’nun, herkesi eşit hak ve hukuk ile kucaklayan varlığına vurgu yapmıştır. AKP’nin ulusal birliğimizi yamalı bohça gibi parçalara ayırmaya çalıştığı bir dönemde Sayın Güler, yaptığı konuşma ile tehlikelere dikkat çekmiştir. Biz kadınlar olarak Sayın Güler’in yalnız olmadığını göstermek için ve bundan sonra da kendisine her türlü desteği vereceğimizi belirtmek için buradayız” dedi.

   "Bizim memlekette etnik siyaset olmaz"

 Misafirlerini makamında ağırlayan Güler, Cumhuriyet Kadınları Derneği üyelerinin ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasının hiç hayal edemeyeceği noktalara çekilmesinin şaşkınlığını yaşadığını ifade eden Güler; “Ancak tüm bunların bir düzmece ile şahsıma ve partime yönelik karalama kampanyasına dönüştürülmesi göstermişti ki, birilerinin hesabını – planını bozuyoruz. Bunun için yaptığım konuşma ile Hükümet ve Babıali çarpıtma ve karalama yarışına girdiler.  Şunu bir kez daha açıklamak isterim; bizim memlekette etnik siyaset olmaz. Bunu yapan hem Türkiye’ye hem Orta Doğu’ya hem de tüm bölgeye kötülük yapar. Biz tüm bölgenin tek güveli ülkesiyiz. Bu güvencenin özünü de ulusal birliğimiz oluşturur” dedi.

 Ulusal birliğimizin parçalanması üzerine bir projenin yürütüldüğünü bunun da arkasında aralarında enerji sermayesinden savaş baronlarına kadar uzanan uluslar arası sermayenin güçleri olduğunu ifade eden Güler; “bu saldırılara karşı durabilmemiz, etnik kökeni ne olursa olsun herkesi eşit hak ve hukukla kucaklayan Türk vatandaşlığına dayalı ulusal birliğimizi korumamız ve yüceltmemizle mümkün olacaktır” dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.