
Gülten Hanım’ın rüyası gerçek oldu
Konak Belediyesi ihtiyaç sahibi bir vatandaşına daha el uzatarak ona sıcak bir yuva kurdu. 15 yıl önce eşinden boşanan, okuma yazması ve işi olmayan, çocuklarının yanına sığamayan 56 yaşındaki Gülten Özgülmez’e Konak Belediyesi kol kanat gerdi.
- Ege Postası
- 07.12.2013 - 11:20
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, her zaman ‘önce İnsan’ dediklerini hatırlatarak, vatandaşlarına kol kanat germeyi görev bildiklerini söyledi. Tartan, “Hayatta bir insanı mutlu etmek ve hayır duası almaktan daha önemli ne va? Gülten Hanım’ın yüzünü güldürdüysek ne mutlu bize. Yerel yönetici olarak ben üstüme düşeni yaptım. Her şeyden önce insanlık görevi bu. Bizim için vatandaşlarımızın güven içinde, huzurla yaşamasını sağlamak, mutluluklarını görmek çok önemli. Bunu bir parça da olsa başarabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.
Hayat paylaşınca güzel
Başkan Tartan daha çok insana yardım edebilmek ve ihtiyaçlara cevap verebilmek için vatandaşlardan ve hayırseverlerden eşya deposu için yardım beklediklerini de sözlerine ekledi. Tartan, “Ev eşyalarını değiştiren, durumu iyi vatandaşlarımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli. Kullanılabilir durumda olan eşyalarınızı arayın gelip evinizden alalım. Koltuk takımı ve yatağın yanı sıra özellikle televizyon, fırın, ocak, buzdolabı, çamaşır makinesi, şofben gibi eşyalara büyük ihtiyaç var. Çalışır, kullanılabilir, temiz durumda olan ev eşyalarınızı depomuza bağışlayın ki biz de ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaştıralım. Unutmayın, hayat paylaşınca güzel” diyerek İzmirlilerden destek istedi. Tartan, bağışçıların 445 10 48 nolu telefonu arayarak bağış yapabileceklerini hatırlattı.
Yorum Yazın