Dolar 33,9721
%0.1
Euro 37,7948
%-0.06
Altın 2.751,720
%0.19
Bist-100 9.937,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güney Kore’den Kuzey Kore’ye: Önemli olan samimiyet

Güney Kore’den Kuzey Kore’ye: Önemli olan samimiyet

Kuzey Kore’nin ABD ile görüşme teklifine ilişkin açıklama yapan Güney Kore Birleştirme Bakanlığı Sözcüsü, “Önemli olan samimiyet.” diye konuştu.Kuzey Kore Milli Güvenlik Konseyi’nin ABD ile görüşme teklifinin yankıları gelmeye...

  • Ege Postası
  • 17.06.2013 - 11:01
Kuzey Kore’nin ABD ile görüşme teklifine ilişkin açıklama yapan Güney Kore Birleştirme Bakanlığı Sözcüsü, “Önemli olan samimiyet.” diye konuştu.

Kuzey Kore Milli Güvenlik Konseyi’nin ABD ile görüşme teklifinin yankıları gelmeye devam ediyor. Basına açıklamada bulunan Güney Kore Birleştirme Bakanlığı Sözcüsü Kim Hyung-seok, Kuzey Kore’nin bu teklifine ilişkin hükümetin resmi görüşünü dile getirdi. “ABD’nin 19 Eylül kararları çerçevesinde nükleer silahlardan arınma gibi konularda gösteridiği hassasiyeti devam ettirmesini dileriz.” ifadelerini kullanan sözcü Kim, “Teklife ilişkin ABD ile aynı görüşü paylaşıyoruz.” diye konuştu.

Beyaz Saray Sözcüsü Caitlin Hayden, Kuzey Kore’nin bu görüşme teklifine karşın, “Güzel laflardan öte atılacak samimi laflara bakacağız.” ifadesini kullanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.