Dolar 34,1896
%0.08
Euro 38,1710
%0.01
Altın 2.894,550
%-0.88
Bist-100 9.660,00
%-1.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gürsel Tekin: Apoletli Evren gitti, apoletli Tayyip geldi

Gürsel Tekin: Apoletli Evren gitti, apoletli Tayyip geldi

Biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, taburcu edildikten sonra açıklama yaptı. Tekin, Erdoğan'a seslenerek, “Sayın Erdoğan senin Esed’den farkın yok. Apoletli...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 13:18
Biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, taburcu edildikten sonra açıklama yaptı. Tekin, Erdoğan'a seslenerek, “Sayın Erdoğan senin Esed’den farkın yok. Apoletli Evren gitti, apoletli Tayyip geldi.” dedi.

Biber gazından etkilenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, hastanedeki tedavisinin ardından Taksim Meydanı’na geldi. Basın mensuplarına açıklama yapan Tekin, “Sayın Erdoğan senin Esed’den farkın yok. Gördük ki 30 yıldır siyasetin içerisinde olan insanlar, Türkiye’de hiçbir şey değişmemiş. Apoletli Evren gitti, apoletli Tayyip geldi. Bu sefer de sivil apoletlilerle mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Biber gazı yediğinden de bahseden Tekin, “Biz aynı zamanda devlet kuralları bilen insanlarız. Biz girmeden önce yetkililere gidecektik. Biz caddede ilçe binamıza yürüyecektik. Sadece iki dakika yürüyebildik. Üçüncü dakikada göz göre göre hepimizin üzerine gaz sıktılar. Bu ciddi bir sıkıntı oldu. Nefesimde bir sorun vardı. Orada sağ olsun bir vatandaşımız kapısını açıp evine aldı bizi. Tekrar indik ve CHP otobüsüne geldik. Otobüste defalarca gazlar sıkıldı, uyarılarımıza rağmen. En son kötü olunca ambulansa binmek zorunda kaldım. Ambulansa da biber gazı sıktılar.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.