Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven, Haberal'ın  mesajını Meclis'te okudu

Güven, Haberal'ın mesajını Meclis'te okudu

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı gündemdışı konuşmasında, tutuklu olan CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal'ın mesajını okudu.

  • Ege Postası
  • 16.11.2012 - 10:44
İZMİR-  Haberal, mesajında, ''Dünya Tıp, Tıbbi Araştırma, Teknik ve Etik Bilimler Akademisi'nin kuruluşunun tamamlandığını, yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptığı bu bilim akademisinin  dünyanın 27 ülkesine mensup saygın bilim insanı ve akademisyenden oluşan 66 üyesi bulunduğunu belirtti. Haberal mesajında, “Bu akademi, üye ülkelerde olduğu kadar, dünya tıp eğitimi ile sağlık alanlarındaki çalışma ve araştırmalarda da, 'etik' ve 'kalite' kurallarının uygulanmasına önemli katkı sağlayacak ve ülkemizin tanıtımında etkili olacaktır. Bu nedenle, uluslararası bir bilim akademisi olan bu kuruluşun çalışmalarında, önerilerinizle değerli desteklerinizi beklediğimi bilgilerinize saygıyla sunuyorum” dedi.

 

BU ZULMÜN NEDENİNİ ÖĞRENMEK İSTİYOR

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven Meclis Genel Kurulu'nda gündem dışı yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Haberal'ın mesajını okuduktan sonra şu açıklamayı yaptı:  ''Yaptığı organ nakilleriyle bir çok insana ikinci hayat kazandıran Haberal'ın siz kıymetini bilmiyorsunuz. 1308 gündür tutukludur. Bugüne kadar ülkesine hizmet etmekten başka amacı olmayan Haberal, bu zulme ve adaletsizliğe niçin maruz kaldığını öğrenmek istiyor.''

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.