Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven, bayramı ilçelerle birlikte kutladı

Güven, bayramı ilçelerle birlikte kutladı

Kurban Bayramı’nda İzmir’in ilçelerini ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, Torbalı ve Selçuk’ta partililerle buluştu. İlçe örgütlerinde bayramlaşma programlarına katılan Güven, bayram vesilesiyle buluşmanın çok daha anlamlı olduğunu belirtti. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’ın da katıldığı ziyaretlerde partililer vekillerle güncel sorunları paylaştı.

  • Ege Postası
  • 07.10.2014 - 11:14
İZMİR - Torbalı’da İlçe Başkanı Faruk Akpınar’ın partililerle birlikte karşıladığı Güven, gündemdeki konularla ilgili açıklamalar yaparak, Yanı başımızda süren veçocukların katledildiği, annesiz babasız, yurtsuz bırakıldığı savaş döneminde bayram yapmamız mümkün değil. Daha çok çalışarak bu durumda akılcı ve vicdani olarak nasıl davranmalıyızı konuşmalıyız. Biz güçlü bir devletiz ama yanlış dış politikalarla güçsüzleştiriliyoruz. CHP her zaman dış politikada Atatürk’ün izinden gitmiştir. Bunun sürmesi için de elimizden geleni yapacağız dedi.

 GÜÇLENİP GÜCÜMÜZÜ KULLANALIM
 Selçukta da İlçe Başkanı Özge Yıldırım ve partililer tarafından karşılanan Güven, burada da Meclis açılır açılmaz gündem yaratan tezkere konusundaki itirazlarla ilgili konuşu. Güven, buruk bir bayram yaşıyoruz. Biz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlunun açıkladığı gibi sınırlarımız dışına askerimizi gönderme taraftarı değiliz, hiçbir zaman da olmadık. Fakat hayır oyumuz yeterli gelmiyor. Küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakarakörgüt olarak tek kuvvet olup, Mecliste daha çok temsil hakkıyla istemediğimiz durumlara karşı gücümüzü kullanalım dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.