Dolar 34,2492
%0.03
Euro 37,5772
%-0.14
Altın 2.921,010
%-0.02
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven ekibi güçlendi

Güven ekibi güçlendi

TSK’dan ayrılarak Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde göreve başlayan uzman çavuşlara “Hayırlı olsun” diyen Başkan Tartan, kentin güven ekibi Zabıtaların saygınlığını hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade etti

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 09:33
İZMİR- Uzman Erbaş Kanunu’nda yapılan düzenlemeyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma hakkı kazanan on beş uzman çavuş Konak Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü kadrosuna katıldı. Yeni çalışma arkadaşlarıyla güç ve moral kazanan Zabıta ekibiyle bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, aileye yeni katılan çalışanlara “hoş geldin” dedi. Başkan Tartan, İzmir’in güven ekibi olan zabıta memurlarıyla gerçekleştirdiği sohbette saygınlık ve önce insan felsefesini öne çıkardı.

“Zabıta hak ettiği saygınlığı yeniden kazanacak”
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, zabıtanın belediyenin en önemli yapıtaşlarından olduğunu belirterek güçlü belediye, güçlü zabıta vurgusu yaptı. Zabıtanın kentte güveni sağladığını ifade eden Başkan Tartan şöyle konuştu: “Temel prensibimiz önce insan, insana değer vermek. Konak Belediyesi İzmir’in kurumsal kimliğine saygınlık katıyor. Zabıtamız belediyenin en önemli yapıtaşlarını oluşturuyor. Ben göreve geldiğim günden beri zabıtanın saygınlığı hak ettiği noktaya taşımak için özen gösteriyorum. Kentte güveni sağlayan iki önemli unsur var; biri polis diğeri ise zabıta. İkisi de kentin göbeğinde hizmet veriyor. İşiniz kolay değil. Sıkıntıları dinliyor, eleştirilere tanık oluyorsunuz. Dürüst, namuslu, mert, Atatürk ilkelerine bağlı olup; insana iyilik ve sevgiyle yaklaşmalısınız. Konak Belediyesi ne kadar prestijliyse siz de o kadar prestijlisiniz. Siz güçlü bir belediyede, sorun yaşamayan bir anlayışın içinde çalışıyorsunuz.”

“Zabıtanın işi siyaset değil, halka hizmet”
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 80 kişilik uzman kadrosuyla ilçe belediyeler arasında ilk sırada yer alan Konak Belediyesi zabıtasına adaletli, namuslu ve ilkeli olmaları öğüdünü verdi. Konak’ta 166 kişilik bir iyilik ordusunun kentin her noktasında halka buluştuğunu hatırlatan Başkan Tartan sözlerini şöyle sürdürdü: “Güçlü bir zabıta ekibimiz var ve bu iyilik ordusu vatandaşa daima kolaylık sağlıyor, içtenlikle yaklaşıyor. Sevgi ve iyilik insana her zaman altın bir anahtarlık gibi geri döner, bunu unutmayın. Neden bütün anketlerde Hakan Tartan adı öne çıkıyor, çünkü ben insana insanca davranıyor, önce insan diyorum. Siz de bu anlayışla çalışıyorsunuz. Sizin işiniz siyaset değil, sizin işiniz halka, insana hizmet. Toplumsal hizmette insana verilen değeri her zaman ön planda tutacaksınız.”

Fotoğraf altı:Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, “Hep bir arada birlik dirlik beraberlik içinde olacağız. Ben size güveniyorum ve bu güveni boşa çıkarmayacağınıza eminim”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.