Dolar 34,1368
%0
Euro 38,0526
%0.36
Altın 2.882,200
%-0.11
Bist-100 10.069,00
%1.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de çifte bayram coşkusu

Güzelbahçe'de çifte bayram coşkusu

Güzelbahçe'de çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı tam istedikleri gibi gönüllerince kutladı. Güzelbahçe Belediyesi'nin yaptırdığı iki park bayram gününda törenle açılarak hizmete girdi, çocuklar, yedi içti, gönüllerince eğlendi.

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 09:43
İZMİR - Güzelbahçeli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı sabah okullarında, öğleden sonra ise sokaklarda, meydanlarda ve parklarda kutladı. Sabah her okulun kendi bünyesinde yaptığı kutlama törenleri arasında en görkemlisi Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu'nun Belediye Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği ve Kaymakam Mehmet Ünlü, Belediye Başkanı Mustafa İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazlı Karatürk ile yüzlerce öğrenci ve velisinin katıldığı tören oldu. Burada öğrenciler oyunlar oynadı, gösterilen yaptı.
Öğleden sonra ise Güzelbahçe Kültür Çevre ve Güzelleştirme Derneği ile Ülkü Çocuk Hakları derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 1. Çocuk Oyunları Şenliği, ilçedeki yüzlerce çocuğun buluşma noktası oldu. Çocuklar unutulmaya yüz tutan oyunları oynadı, başarılı ve çevreci çocuklara bisikletler dağıtıldı. “Kötülüğe iğne, iyilikler gökyüzüne” denilerek balonlar uçuruldu.
Ardından Ülke Çocuk Hakları Derneği'nin kurucusu eğitimci gazeteci Ünal Türkeş ile Muhtar Tügen'in isimlerinin verildiği iki ayrı çocuk parkı hizmete açıldı.
Bu törenlere Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı H. İbrahim Hüner ile çok sayıda davetli katıldı. Her iki parkın açılışında aileye mensup isimler konuşma yaptı, duygu yüklü anlar yaşandı.
Akşam da Aziz Nesin'in yazdığı Selin Akın'ın yönettiği, Güzelbahçe Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Topluluğu'nun sahneye koyduğu “Pırtlatan Ba” isimli tiyatro oyunu sergilendi. Yüzlerce çocuk neşeli anlar yaşadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.