Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe geleceğini tartıştı

Güzelbahçe geleceğini tartıştı

Güzelbahçe Kent Konseyi, “Güzelbahçe Geleceğini Planlıyor” adı altında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

  • Ege Postası
  • 23.06.2013 - 10:19
İZMİR - CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger'in de katıldığı toplantıda konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, dört yıl yapılan hizmetleri anlattı, yeni projeler hakkında bilgi verdi.
İnce, “Bu koltukta her zaman şeffaf, katılımcı, hesap verebilir ve dürüst olmaya çalıştık.
Halkımızın güvenine layık olmak, bizlere emanet ettiği bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Aradan geçen dört yıl 80 gün içinde 2009 seçimlerinde söz verdiğimiz vaatlerimizin büyük çoğunluğunu gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Güzelbahçe'ye yeni cazibe alanları kazandırmak, Güzelbahçe'nin marka şehir olması için çalışıyoruz. Güzelbahçe'yi yeniden yaratmak için çaba sarfediyoruz” dedi.
Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Özan Parlar, “Birlikte üretmenin ve birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesi Şehir Planlaması bölümü öğrencilerinin Güzelbahçe ile ilgili tasarladıkları projeler sergilendi, öğretim üyesi Doç.Dr. Koray Velioğlu bir sunum yaptı.
Belediye hizmetlerine yönelik yapılan bir anketin davetlilere sunulmasının ardından sivil toplum örgütleri, Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye sivil toplum örgütlerine verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi verdi.
Daha sonra sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve katılımcılar istek, şikayet ve önerilerini anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.