Dolar 34,1879
%0.02
Euro 38,1102
%0.04
Altın 2.898,900
%0.1
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HAK-İŞ temsilcileri Taksim'e yürüdü

HAK-İŞ temsilcileri Taksim'e yürüdü

1 Mayıs anma ve kutlamaları kapsamında HAK-İŞ temsilcileri, karanfiller ve '1 Mayıs' yazılı çelenk ile Taksim Meydanı'na yürüdü.Valilik tarafından izin verilmediği için 1 Mayıs kutlamalarına kapatılan Taksim Meydanı'na izin alarak...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 11:11
1 Mayıs anma ve kutlamaları kapsamında HAK-İŞ temsilcileri, karanfiller ve '1 Mayıs' yazılı çelenk ile Taksim Meydanı'na yürüdü.

Valilik tarafından izin verilmediği için 1 Mayıs kutlamalarına kapatılan Taksim Meydanı'na izin alarak çıkan temsili gruplar da oldu. HAK-İŞ Konfederasyonu'nu temsilen Dolmabahçe'de toplanan ve Türk bayrakları ile HAK-İŞ bayrakları taşıyan yaklaşık 40 kişi, davul zurna eşliğinde şarkı-türkü söyleyerek Gümüşsuyu'ndan Taksim'e yürüdü.

Üzerinde '1 Mayıs' yazılı pankart açan grubu, taksim meydanına çıkmadan önce karanfil ve üzerinde '1 Mayıs' yazan çelenk getiren arkadaşları karşıladı. Grup, ayrıca yürüyüşleri sırasında "Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın kardeşlik", "Birlik, mücadele, zafer", "Yaşasın işçilerin kardeşliği" ve "Haklıyız, işçiyiz, kazanacağız" şeklinde sloganlar attılar.

Grup, kazancı yokuşuna karanfil, Taksim özgürlük anıtına ise çelenk koymak üzere Taksim Meydanı'na giriş yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.